Интер растрзан на све стране!

Рома затеже за Џека, Ребић поново актуелан. . .  Неразури ближи трампи с Фјорентином за Кристијана Бирагија, чека се купац за Перишића.

Фудбал 05.08.2019 | 12:26
Интер растрзан на све стране!
Дешавања у Интеру поново су у центру пажње италијанске фудбалске штампе. Док је једна од главних тема наводна претња клупских челника Мауру Икардију да мора да оде овог лета, иначе ће наредне две године провести на трибинама, у миланском тиму су растрзани на више страна када су остали послови у питању.

Рома и даље не попушта ни за цент када је у питању Един Џеко и остаје на обештећењу од 20.000.000 евра. Да ситуација буде додатно компликована, Ђалороси сада од Интера траже и богате додатке за бонус, што би могло само да натера Интер да се и дефинитивно повуче из преговора.

У Интеру су досад ишли максимално на 12.000.000 евра за обештећење и још три милиона у бонусима, што сматрају легитимном сумом новца с обзиром да Џеку истиче уговор наредног лета. Подсетимо, Интер месецима уназад има начелни договор са Џеком око дужине уговора и плате, али су клубови у ћорсокаку.

Због тога је од јуче поново актуелна тема Анте Ребић. Ајнтрахт из Франкфурта свог нападача цени на 40.000.000 евра, а Интер нема много могућности, с обзиром да су и Џеко и Ромелу Лукаку и даље изван домашаја.

Ни Ајнтрахт неће тек тако пустити светског вицешампиона да оде, поготово након трансфера Себастијана Алеа у Вест Хем и Луке Јовића у мадридски Реал за рекордне суме новца. Притом, Ребић има активан уговор до јуна 2022. године, што додатно олакшава посао клубу из Франкфурта.

Долазак једног могао би да значи одлазак другог Хрвата. Иван Перишић се нашао на радару Монака, мада он преферира трансфер у Премијер лигу. Антонио Конте не верује у њега и најрадије би волео да га види изван клуба, али криза у пословању и недостатак адекватних појачања коче овај посао.

На крају Интер је врло близу да са Фјорентином договори трампу за Кристијана Бирагија. Као играчи који су у игри помињали су се Борха Валеро и Матео Политано, а изгледа да ће управо италијански репрезентативац бити тај који ће кренути пут Тоскане, а не бивши играч Виоле.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар