Валентино Роси: Ђоковић ме је расплакао!

Он је као зид! Легенда мото спорта Валентино Роси признао да је тешко преживео финале Вимблдона у којем је српски ас победио Роџера Федерера.

Тенис 05.08.2019 | 20:21
Валентино Роси: Ђоковић ме је расплакао!
Новак Ђоковић је расплакао Валентина Росија.

Финални меч овогодишњег Вимблдона против Роџера Федерера, који је српски тенисер добио после пет сати игре, био је веома тежак за италијанског мотоциклисту.

Роси је открио у ексклузивном разговору за "Спортски журнал" да је велики пријатељ Роџера Федерера и да је тешко поднео када је Ђоковић против Швајцарца спасао две меч лопте и на крају славио.

"Велики сам Роџеров фан и плакао сам заједно са својим пријатељима када се играло финале Вимблдона. Мислили смо да је све готово када је имао две меч лопте и велика је штета што је изгубио од Ђоковића", рекао је Роси.

Он је навео да је Швајцарац поклекао пред најбољим на свету, баш као и својевремено на УС Опену, када је такође прокоцкао две меч лопте.

"Ђоковић је веома јак", навео је Роси уз псовку.

"Он је попут зида, никада не греши", искрено је додао легендарни мотоциклиста.

Роси је истакао да љубитељи тениса и спорта уопште присуствују посебној ери.

"Ово је посебан тренутак у тенису, да имамо у исто време три врхунска играча попут Ђоковића, Федерера и Рафаела Надала. Никада раније се није ништа слично десило, можда се никада више и неће поновити. Слично је и у фудбалу, као Кристијано Роналдо и Лионел Меси, само нема трећег…", рекао је Роси.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар