Један врло близу, други баш далеко!

Слика око довођења новог везисте у Реал Мадрид је све јаснија.

Фудбал 04.08.2019 | 23:20
Један врло близу, други баш далеко!
Слика у Реал Мадриду је све јаснија. Тражи се везиста, а изгледа да коначан скор гласи: Дони ван де Бек - ДА, Пол Погба - НЕ, пише овог јутра мадридски дневник Марка.

Холанђанин се смеје, Француз плаче, а изнад свега то важи за Зинедина Зидана који је велики навијач довођења свог земљака у клуб. Иако у фудбалу све може да се промени у 24 часа, реалност је да је тренутно довођење Ван де Бека у Реал Мадрид питање сати, а да је Погба у овом моменту немогућа мисија.

Чак је и тренер Манчестер Јунајтеда, Оле Гунар Солскјер, био јасан у излагању ка навијачима.

"Погба ће наставити са нама", рекао је Солскјер. Можете то рећи гласније, али не можете јасније.

Хајде да почнемо са срећнијом страном приче по Реал Мадрид. Ван де Бек изгледа да је веома близу белог дреса. Он је јуче дао гол и имао асистенцију против Витесеа, а после утакмице није имао проблем да потврди писања да је у преговорима са Реал Мадридом.

Није баш чест случај видети играча да прича о својој будућности, али је то Ван де Бек учинио.

"Да, истина је да је Мадрид у контакту с Ајаксом, али не могу више од тога ништа да кажем. Мој агент ће разговарати са њима. Реал Мадрид је велики клуб, али и Ајакс је. Видећемо шта ће се догодити", рекао је Ван де Бек.

Марка је већ писала о томе да је договор између Реал Мадрида и играча постигнут, те да је једино потребно да се Реал и Ајакс договоре око услова трансфера. Преговори и даље нису завршени. Мадриђани се надају да ће довести Ван де Бека за око 50.000.000 евра плус бонуси који неће бити елики. Ако не буде неких неочекиваних, негативних ствари у преговорима, Ван де Бек би до краја идуће седмице требало да буде нови играч Реала.

Са друге стране, Солскјер је полио кантом хладне воде Пола Погбу и његове жеље да пређе у Реал.

"Немам сумњу да ће Погба бити са нама на крају лета. Овде у Манчестер Јунајтеду", рекао је Норвежанин.

Цена му није пала испод 180.000.000, а то је веома висока цифра у овом моменту чак и за Реал Мадрид. Дакле, ствари су јасне: Ван де Бек стиже, Погба не.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар