Бенфика спремила 6.000.000 евра за Павловића!

У трци и енглески клуб! Наводно млади штопер има више једнаких понуда и на њему је да изабере.

Фудбал 04.08.2019 | 22:40
Бенфика спремила 6.000.000 евра за Павловића!
Бенфика је баш загризла за штопера Партизана Страхињу Павковића. Бројни португалски медији су истицали да Орлови имају жељу да доведу Павловића, а О Жого сада пише да Бенфика спрема понуду од 6.000.000 евра за Павловића што је негде и цена коју црно-бели траже.

О Жого пише да Орлови не желе да пропусте шансу да доведу Павловића и планирају да уђу у трку за овог играча. Дакле, са интересовања, Бенфика је прешла у акцију.

Јувентус такође има интересовање за Павловића, а како пише О Жого, и Стара дама је послала понуду од 6.000.000 за играча. У једначину је према писању овог медија ушао и енглески клуб који би такође дао око 6.000.000 за фудбалера Партизана.

Прелазни рок се у Енглеској завршава 8. августа, тако да Енглези желе да убрзају операцију. Не истиче се који је клуб у питању. А од раније је познато да је и Селтик у причи, па да је чак и тренер Нил Ленон ишао да гледа Партизановог штопера на мечу у Рилу против велшког Конахса.

Са истим понудама на столу Павловић сада може да бира шта је најбоље за њега, а О Жого истиче да ће избор Павловића пасти на тим који ће самом играчу омогућити да се правилно развија и да Бенфика има добре шансе.

Млади фудбалер Партизана је привлачан великим клубовима зато што је левоног, уме да барата лоптом, веома је снажан и игра без страха, иако је саставио тек шест месеци сениорског фудбала.

Само још да видимо да ли ће из Партизана овог лета и - где?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар