Белгијанац поручује: Нисам завршио са Интером!

Ексцентрични фудбалер се враћа у клуб у којем је направио име на "Чизми".

Фудбал 05.08.2019 | 14:20
Белгијанац поручује: Нисам завршио са Интером!
Рађа Наинголан је на излазним вратима Интера.

Наиме, италијански медији и сам играч су пренели да су преговори са Каљаријем у завршној фази. Везиста ће поново на Сардинију, у клуб за који је успешно наступао од 2010. до 2014, а отићи ће на позајмицу у трајању од једне сезоне.

Он жели да покаже да његово време у Милану није готово, да има још шта да покаже у црно-плавом дресу, али квалитет ће морати да доказује у дресу другог клуба.

"Срећан сам што се враћам у Каљари. Покушаћу да "говорим" на терену, да покажем Интеру да је направио грешку", рекао је Белгијанац оштро за "Скај Спорт Италија".

Откад је Антонио Конте преузео кормило "неразура", будућност овог фудбалера је била под знаком питања. Познато је да Италијански стручњак не воли темпераментне играче који би могли да утичу на свлачионицу, па је растанак био најреалнија опција.

Упркос томе, Наинголан је одбио бројне понуде. У игри су били много "већи" клубови, али он се ипак одлучио за повратак у екипу која га је "створила" у сезони у којој ће бордо-плави прославити сто година постојања.

"Одлучио сам срцем, имао сам бројне понуде, али сам изабрао клуб у којем се најбоље осећам. Сада ми је циљ да помогнем Каљарију да постане бољи у години славља", додао је фудбалер.

Везиста и даље верује да није одиграо последњу утакмицу за екипу са "Меаце", наводи да је дошао на Сардинију да се избори за повратак на тај стадион.

"Долазим у Каљари да бих играо добро и поново стекао поверење тренера у Милану. Имам још две године уговора са Интером након ове сезоне, а надам се да моје искуство у њиховом дресу још увек није завршено", закључио је Наинголан.

Белгијанац је у редове миланског гиганта прешао пред почетак прошле сезоне, али су промена тренера и његова форма утицали на његов статус у клубу. 

Сада ће добити шансу за нови почетак, уколико успе да поврати квалитет игара који је имао док је играо за Рому, сигурно је да ће и резервисати карту за повратак у Контеов тим.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар