Саво: Са Мачвом, као са Малатијом!

Тренер Партизана Саво Милошевић позвао је своје фудбалере да меч против Мачве на свом терену схвате као да је европска утакмица.

Фудбал 03.08.2019 | 18:08
Саво: Са Мачвом, као са Малатијом!
Он каже да жели да играчи на прави начин направе увертиру пред Малатију у квалификацијама за Лигу Европе.

Утакмица 3. кола Линглонг Суперлиге Србије Партизан - Мачва игра се у недељу 4. августа од 20 часова.

"Јако битна утакмица у низу, све у августу су од великог значаја. Долази нам Мачва после тешких мечева с Велшанима и важно је да се опоравимо физички. После тога, чека нас кључна утакмица (Малатија), пробаћемо да задржимо гро играча у стартној постави, а појединце ротирамо", рекао је Милошевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Меч ће се играти пред празним трибинама због казне Партизану још из прошле сезоне због увредљивих скандирања навијача.

"Јако ми је жао што неће бити публике. Пре само два дана био је већи број људи него што је пракса и било би лепо када би било тако против Мачве, али не може. Надам се да ћемо остварити добар резултат како бисмо на најбољи начин упутили позивницу навијачима за Малатију".

Како је нагласио, Мачва је последњих година један од најпозитивнијих примера у српском фудбалу.

"Мачва је нама пријатељски клуб. Имамо људе блиске мени, свима нама, Ивицу Краља, Дарка Тешковића... Драго ми је што је Мачва успела да се дигне на виши ниво. Морамо озбиљно да је схватимо, да имамо прилаз као да је европски дуел", рекао је Милошевић.

Истиче да је свестан киксева из прошле сезоне, али да "не живи" у прошлости.

"Многи су успели да нас изненаде прошле године, али не желим да се враћамо на то. Јасно је да морамо да будемо бољи. Знам да је занимљивије и атрактивније играти Лигу Европе, али они играчи који тако размишљају неће бити у првој постави. За мене нема поделе, свака утакмица мора исто да се третира", закључио је Милошевић, констатујући да очекује још два или три појачања до краја прелазног рока.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар