Симоновић: Вицешампиони смо свијета!

Тако се и припремамо.  Марко Симоновић изјавио је да екипа сјајно ради на припремана на Копаонику и да актуелни вицешампиони света иду на Мундобаскет у Кину с највишим амбицијама.

Кошарка 03.08.2019 | 19:05
Симоновић: Вицешампиони смо свијета!
"Ми смо и даље актуелни вицешампиони света, тако се припремамо, тако се и понашамо и као што селектор увек каже, наши су циљеви максимални. Мислим да смо урадили сјајан посао досад, тренирамо напорно, хвала Богу повреде су нас заобишле и надам се да ће тако остати", рекао је Симоновић Тањугу.

Он је додао да се труди да помогне младјим играчима, али да за то и нема велике потребе.

"Трудим се колико год могу да им помогнем, приближим шта значи репрезентација и како треба да се односи према државном грбу, Мада, момци то већ све знају, јер су, осим што су квалитетни играчи, сјајни људи пре свега, и атмосфера овде код нас је стварно на врхунском нивоу", рекао је Симоновић.

Некадашњи капитен Црвене звезде после две сезоне у Зениту из Санкт Петербурга одлучио је да се врати у АБА лигу и потпише за "новоформирану" Олимпија Цедевиту.

"Идем у Љубљану, размишљао сам много о томе како ћу против Звезде у Београду, биће јако чудно, али ми смо професионалци и мора и то да се деси. Клуб је добар, феноменални су услови за рад и живот, људи из клуба су одлични, разговарао сам са Санијем Бећиревићем, који је нови генерални менаџер. Високе су амбиције, ту смо се поклопили. Трудићемо се, даћемо све од себе и мислим да можемо да направимо добар резултат", поручио је Симоновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар