Доналд: Много желимо побједу против Партизана!

„Не познајем много тренутни састав црно-белих“, поручио Холанђанин.

Фудбал 03.08.2019 | 21:56
Доналд: Много желимо побједу против Партизана!
Три године провео је Мичел Доналд у Црвеној звезди и емотивним ланцима се везао за црвено-беле и Београд. Жреб за треће коло квалификација за Лигу Европе поново је вијсоког Холанђанина спојио са престоним градом Србије. Али ће као фудбалер Малатије уместо на Маракани гостовати у комшилуку, на стадиону Партизана.

Иако зна да га чека топла „добродошлица“ од стране Гробара некадашњи ђак јаксове школе фудбала се радује мечу у четвртак вече. И верује у тријумф Малатије.

„Обрадовао сам се жребу и веома сам срећан што се враћам кући. Концентрисали смо се на Олимпију и није било лако да је избацимо. Саиграчи ме нису много питали о Партизановим играчима, али смо рзговарали о томе какав је стадион и каква се атмосфера очекује“, рекао је Мичел Доналд за Спортски Журнал.

Црно-бели су значајно променили тим у односу на период када је Мичел Доналд био учесник вечитог дербија.

„Стварно их не пратим, па не могу да одговорим на питање од кога нам прети највећа опасност. Познајте ме дуго, видели сте да не обраћам пажњу на противника него на свој итм. Не потцењујемо Партизан, али много желимо победу“, јасан је Доналд.   

Долазак у Београд са Малатијом Мичел Доналд би могао да искористи да се види са старим пријатељима.

„Можда се видимо после утакмице, пре је потпуни фокус на игри. Надам се да ће два дана раније Звезда да победи Копенхаген. Увек сам уз клуб“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар