Реал одустао од Погбе!

На "Бернабеу" стиже Ван де Бек! Шпански гигант Реал Мадрид обновио је интересовање за фудбалера Ајакса Донија ван де Бека, преносе Марка и АС.

Фудбал 03.08.2019 | 19:24
Реал одустао од Погбе!
Реал се договорио са Ван де Беком! Сада је преостало да Краљевски клуб склопи споразум са Копљаницима.

Везиста Ајакса, који је прошле године одушевио и у осмини финала Лиге шампиона на стадиону "Сантијаго Бернабеу" у победи Ајакса (4:1), је Реалов план Б након што Јунајтед отежава да пусти Погбу у Мадрид.

Холандски клуб вреднује 22-годишњег играча на 65 милиона евра, док је Реал спреман да плати 50 милиона.

Ипак, ван де Бек свакако је јефтинија варијанта у односу на Погбу за кога из Манчестера траже чак 150 милиона.

Краљевски клуб овог лета већ је потрошио преко 300 милиона на Едена Азара, Луку Јовића, Ферланда Мендија, Родрига Гоеса и Едера Милитаа.

Са друге стране, Ајакс је зарадио огроман новац од продаје Френкија де Јонга у Барселону (86 милиона) и Матијса де Лихта у Јувентус (75 милиона).

Реал Мадрид је постигао договор са везистом Ајакса Донијем ван Дебеком, пише шпанска Марка. Краљевски клуб ће се сада усресредити на преговоре са Ајаксом, који још увек није добио прихватљиву понуду.

Реал ће споразумни уговор са играчем покушати да искористи у преговорима са Копљаницима, а верује се да би Ајакс могао да прихвати понуду између 60.000.000 и 70.000.000 евра, без обзира што би га радо задржали у својим редовима.

Ангажовање Ван де Бека представљаће неку врсту алтернативе за Пола Погба, иако није искључено да обојица потпишу за Мадриђане овог лета.

Ван де Бек је прошле сезоне био изузетно важан шраф игре Копљаника. Одиграо је невероватних 57 мечева за Ајакс у свим такмичењима, постигао 17 голова и забележио 13 асистенција.

Млади фудбалер је данас у једној изјави тамошњим медијима потврдио да постоје контакти са Реалом, али није жело да открива да је заправо све договорено са Мадриђанима.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар