Квинси Милер појачао Цибону!

Бивши кошаркаш Црвене звезде Квинси Милер вратио се у АБА лигу и постао члан Цибоне, саопштио је загребачки клуб.  "Бомба" у Загребу: Квинси Милер у Цибони! Некадашњи кошаркаш Црвене звезде враћа се у регион. И облачи дрес Загрепчана. . .

Кошарка 02.08.2019 | 16:33
Квинси Милер појачао Цибону!
Амерички крилни центар потписао је једногодишњу сарадњу и у редовима "Цибоса" покушаће да рехабилитује каријеру након тешких повреда.

Без клуба је био од септембра прошле године, од одласка из шпанског Хувентуда јер није био физички спреман од повреде.

Сличну ситуацију је имао у Бамбергу, кратко је био у Порторику, а све је почело мало после потписа за Макаби из Тел Авива када се тешко повредио на припремама у САД.

Сезону пре одласка у Израел пружао је најбоље партије у дресу Црвене звезде, 2015/2016, када је освојио титуле првака АБА лиге и Србије, дао и велики допринос пласману у четвртфинале Евролиге, где је изабран у другу најбољу петорку.

У НБА лиги био је члан Бруклина, Детроита, Сакрамента и Денвера, након што су га Нагетси изабрали као 38. пика на драфту 2012. године.

Некадашњи миљеник навијача Црвене звезде - поново има клуб!

Амерички крилни кошаркаш Квинси Милер (26, 208цм) потписао је уговор са Цибоном до краја сезоне, званично је саопштио хрватски клуб и потврдила АБА Лига.

Милеру је ово повратак у регионалну кошарку после три године и одласка са Малог Калемегдана у редове Макабија, потом и Бамберга, али су му развој даље каријере "исцекале" честе повреде, а видећемо да ли су коначно и иза њега.

У марту 2018. године Милер се опробао у Порторику, потом је стигао у Хувентуд, али се брзо растао са клубом због тога што није физички био спреман да игра после повреде.

Најбоље дане каријере провео је у Звезди код Дејана Радоњића и био је један од заслужнијих за освајање два трофеја (АБА Лига и КЛС), уз добра издања клуба у Евролиги.

У досадашњем делу каријере носио је дресове и Денвера, Сакрамента и Детроита.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар