Дибала тражи Јунајтеду 15.000.000 само за провизију!

Тешко ће ићи то што је Јуве осмислио. . .

Фудбал 03.08.2019 | 16:14
Дибала тражи Јунајтеду 15.000.000 само за провизију!
Звучи доста компликовано и нереално, али Јувентус ће покушати. Барем тако јављају италијански медији. Стара дама има идеју да Манчестер Јунајтеду понуди Паула Дибалу и Марија Манџукића у замену за Ромелуа Лукакуа. 

Из више извора јутрос се може чути да је Лукаку договорио личне услове са италијанским шампионом и да жели да се пресели у Торину, међутим Дибала изгледа нема намеру да се сели на Олд Трафорд. Аргентинац је јуче допутовао у Торино, али није отишао на тренинг, већ се упитио право кући, после чега се могло чути да је до 5. августа добио слободно како би решио питање своје судбине. Очекује се да ће Аргентинац у најскорије време имати састанак са Маурициом Саријем, након чега би неке ствари требало да буду јасније. 

До тада, Италијани пишу како Дибала неће рећи не Манчестеру, већ ће поставити услове које ће Енглези тешко прихватити. Између осталог, неће пристати на плату мању од 12.000.000 евра. Такође, наводи се да ће за свог агента тражити провизију од чак 15.000.000. То је информација Газете дело Спорт...

Један од разлога што Пауло Дибала жели избегне Манчестер јесте позив који чека са Парка принчева, где би играо Лигу шампиона. 

Јуве с друге стране на све начине покушава да убеди Аргентинца да прихвати поменути "пакет аранжман". Чак је, тврди Дејли мејл, у причу укључио и Кристијана Роналда, који је у телефонском разговору покушао да га убеди да би за њега Јунајтед био прави избор. 

Нека пређашња искуства говоре да се овакви послови (преговори) врло тешко успешно завршавају. Пробелм често настане када се само један играч користи за поткусуривање, а камоли двојица...   

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар