Званично: Дани Алвес се вратио у Бразил и носиће 10!

Уговор потписан до 2022. године.

Фудбал 02.08.2019 | 14:58
Званично: Дани Алвес се вратио у Бразил и носиће 10!
Сага је завршена, Дани Алвес је потписао! Чекао је искусни десни бек миг из Барселоне да се врати на Ноу Камп, али је на крају одлучио да каријеру настави у родној земљи.

Сјајан Бразилац потписао је уговор до 2022. године са Сао Паулом, потврдио је тај клуб на друштвеним мрежама. Познато је да ће Дани Алвеш у новом клубу носити дрес са бројем десет.

Тим са Морумбија је Данија Алвеса представио интересантним видео прилогом.

„Тренутно је 2019. године и могао сам да бирам где ћу да играм, али одлучио сам се да се вратим у Бразил. Хоћу да играм за свој народ и клуб који ми је у срцу. Делује, али ја сам ту“, рекао је Дани Алвес.

Великан из Бразила имаће помоћ спонзора како би финансијски могао да издржи Алвесову велику плату. За преговоре са бившим суперстаром Барселоне и ПСЖ-а био је задужен извшни директор Сао Паула Раи.

„Он је оличење оно што менаџемент овог клуба тражи. Један је од најбољих светских играча, познат по професионализму, одлучности, и бескрајној жеђи за победама и трофејима. Он има велику страст према Бразилу. Рекао сам Данију да ће једног дана доћи у клуб за који навија, срећан сам што сам то испунио“,рекао је председник Сао Паола Карлос Аугусто.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар