Ђурић о изборима: Биће сепаратиста

На власт у Приштини поново ће доћи неко ко има тврду позицију према Србима, каже директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, и истиче да Срби немају чему посебно да се надају послије избора.  

Србија 02.08.2019 | 11:11
Ђурић о изборима: Биће сепаратиста
– Ко год да буде на власти, биће неко од представника сепаратиста. Врло је вјероватно да ће их представљати неко познато лице, неко ко се такмичи ко ће да заузме тврђу позицију према Србима. Наше је да радимо за Србе и то радимо кроз 149 пројеката подршке – рекао је Ђурић за РТС.

Говорећи о таксама, он је рекао да је неопходно да их Приштина укине, како би се дијалог обновио и кренуло путем било какве нормализације односа.

– Таксе су на снази од 21. новембра. Готово читава година прође, а да нико из међународне заједнице није предузео ништа. Вријеме је да се прекине са ћутањем и да се гази међународно право – рекао је Ђурић.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

САМY

02.08.2019 10:12

Како ће неко са тврдим ставом према Србији било шта помислити лоше да уради кад види такву громаду као што си ти Ђурићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леле

02.08.2019 10:28

О каквим ти сепаратистима прицаш? Људи имају доле своју државу тако постављену да и ти кад дођеш на границу мораш пасош да покажеш... Реците народу колико сте милиона ЕУРА потрошили на то ваше дипоматисање које је од старта осуђено на пропаст... Признајте Косово више, да људи скину таксе и да може лакше народ са једне и друге стране да путује, тргује и живи... Пароле типа Косово је срце Србија више не пију воде и представљају најбољи примјер да због лошег односа Београда према том дијелу земље имате данас то што имате, независну државу гдје морате да питате можете ли доћи у посјету...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕЛЕ

02.08.2019 12:24

Колико Срба зиви у Америци када це она да постане СРБИЈА ?

Name

А, СТО НЕ КАЖЕС

02.08.2019 13:13

ДА ЊЕМАЧКОЈ И ЕУ ОДГОВАРА ТО СТАЊЕ ЈЕР ПРОДАЈУ СВОЈУ РОБУ???

ОДГОВОРИТЕ