Видео - ЛЕ: Хаос у Румунији!

Судија добио топовски удар и упаљач по глави, меч настављен?! Утакмица трајала три сата и 25 минута, само прекид 35 минута, али УЕФА дозволила да се игра даље. . .

Фудбал 01.08.2019 | 23:23
Видео - ЛЕ: Хаос у Румунији!
Апсолутно луда ноћ у Крајови и сцене какве нисмо навикли да гледамо када су у питању Уефина такмичења. Бар не у последњих 20-30 година...

Меч између румунске Универзитатее и мађарског Хонведа прекинут је у 119. минуту после једне гужве и сукоба играча. Све се догађало испред трибине где су смештени ватрени навијачи домаћег састава. У једном моменту са тог дела долетео је топовски удар, а недуго затим и упаљач који је арбитра из Северне Ирске Арнолда Хантера погодио у главу.  

Судија се одмах стропоштао на траву, па су лекари ушли да му укажу помоћ. Скоро пуних 40 минута трајао је прекид, а уплашени Хантер отишао је у свлачионицу. Дуго су посматрач суђења и делегат били на вези са људима из Уефе, да би коначна одлука гласила: игра се даље. 

Готово за неповеровати! 

Вођење утакмице преузео је четврти судија. Преостало је да се одигра још један минут у продужецима, да би се потом приступило извођењу пенала. Најмање је важно у оваквом моменту, али да поменемо: домаћион је после пенал-рулета славио са 3:1. Иначе, обе утакмице завршене су 0:0, због чега се ушло у продужетке.  

Биће занимљиво видети како ће после свега реаговати Европска кућа фудбала и да ли ће оваква победа Универзитатее бити призната. Поготово што се лудница наставила и после пенала. Експлодирали су нови топовски удари, петарде, летеле бакље. Славило се, јелте... 

Потпуни хаос!



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар