Нејмар добио рок: До 10. августа да одлучи гдје ће!

У преводу, Барса има рок да скупи паре до тада.

Фудбал 02.08.2019 | 00:00
Нејмар добио рок: До 10. августа да одлучи гдје ће!
Завршио је Нејмар мисију у Пари Сен Жермену. Бразилски фудбалер је рекао Свецима да не жели више да игра за њих, а и челницима француског шампиона се смучила цела „латино серија“ око Нејмара и спремни су да га пусте да оде.

Како тврди француски Екип, Нејмар је добио крајњи рок од управе ПСЖ-а: До 10. августа да реши свој статус и заврши цео посао, да се гужва око њега до тада рашчисти, да би екипа могла на миру да се спрема за нову сезону, која почиње управо тог дана.

Сада када је јасно да Бразилац одлази, питање је – где ће. Наравно, први пик је Барселона, која се највише помиње као могућа нова-стара дестинација лаконогог дриблера, међутим, шпански шампион има проблем да скупи новац и рашчисти играчки кадар да би себи могао да приушти скупоценог Нејмара.

Идеја Барселоне је била да Кутиња, Ракитића и новац пребаци ПСЖ-у у замену за Нејмара, али су им Французи поручили да их ниједан играч не занима, већ само новац. И то свих 300.000.000 евра, колико тражи газда Насер ал Келаифи. Екип тврди да информација како је ПСЖ спустио цену на 180 милиона није тачна и да никакав попуст не важи. То је мала освета Бразилцу за проблеме које прави клубу у последња два месеца.

Сада Барселона јури да после Малкома у Зенит прода Ракитића или Кутиња, али нема за њих много правог интересовања, више прича и шпекулација.

Помињало се да би могао Нејмар у Јувентус или Реал Мадрид, међутим, то делују као мало вероватне дестинације.

Углавном, није ни 10. август далеко, под условом да се до тада заиста заврши сага о Нејмару. Барем за ово лето.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар