Лука Миливојевић умјесто Сергеја у Лацију?!

Идеја из Рима. . .  Везисти Паласа уговор истиче наредног лета.

Фудбал 01.08.2019 | 18:08
Лука Миливојевић умјесто Сергеја у Лацију?!
Изгледа да су у Лацију чврсто решили да Србина замени Србин у тиму за наредну сезону. Док се чека трансфер Сергеја Милинковића-Савића у Манчестер јунајтед, Небескоплави му траже замену и бацили су око на двојицу српских фудбалера.

Већ смо писали да је једна од идеја да место у срцу везног реда заузме Мијат Гаћиновић, играч Ајнтрахта, који је у франкфуртском клубу више у средини терена, него по боку, где је био у ранијем делу каријере.

Друга идеја је, коју данас објављује Коријере дело Спорт, да Лука Миливојевић буде тај који ће заузети Сергејево место у тиму Лација. Иако њих двојица нису исти типови играча, Миливојевић је доста дефанзивнији по карактеристима, у Риму сматрају да би могли да тако прекомпонују екипу, да би се Лука идеално уклопио у везни ред.

Како пише овај лист, Миливојевићу уговор са Кристал Паласом истиче за годину дана, па у Лацију верују да би могли да га добију за око 10.000.000 евра, иако се процењује да је тренутна вредност капитена лондонског клуба двоструко већа.

Кристал Палас је, наводно, спреман да прода српског фудбалера, да би зарадио бар нешто од трансфера, да не би Лука отишао за годину дана као слободан играч.

Миливојевић је прошле сезоне одиграо свих 38 утакмица у Премијер лиги за Палас, чиме се мало играча у првенству може подичити, а постигао је и 12 голова.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар