Перес није испунио обећање дато Зидану!

Тренер Реала Зинедин Зидан љут је јер председник клуба Флорентино Перес није испунио дато обећање да ће овог лета довести Пола Погбу из Манчестер јунајтеда.

Фудбал 31.07.2019 | 23:45
Перес није испунио обећање дато Зидану!
Перес је наводно обећао Зидану да ће Погба бити у екипи Реала до старта турнеје, али то се није догодило, а како ствари стоје, мали су и изгледи да се трансфер реализује.

Зидан је још од краја прошле сезоне дефинисао Француза као прву мету, али Реал је наишаио на зид на "Олд Трафорду".

Управа енглеског клуба одбила је да пусти Погбу без обзира што је он јавно рекао како му је потребан нови изазов у каријери.

Француз се ипак појавио на припремама Јубејтед, био је са клубом на турнеји по Аустралији и Азији и вратио се са њима у Енглеску, а очекује се да нешто касније заигра у пријатељском сусрету са Кристијансундом у Ослу.

С друге стране, Зидан је према писању острвских медија одбио неколико замена за Погбу. Шеф струке Реала је рекао Пересу да не жели замене у виду Кристијана Ериксена (Тотенхем), Донија ван ден Бека (Ајакс) и Фабијана Руиза из Наполија.

Такође, после пораза од Атлетика (7:3), Зидан уопште није отишао у свлачионицу, већ директно на конференцију за медије, а потом је ушао у аутобус без да је проговорио иједну реч са фудбалерима о утакмици.

Када је реч о Погби, прича се да Реал спрема још један покушај, понуду од 150 милиона евра али која би била плаћена у више рата, што не одговара Манчестер јунајтеду.

Проблем је и што би то морало да се реализује у наредних десетак дана, јер Јунајтед има времена да нађе евентуалну замену само до почетка такмичења у Премијер лиги, пошто се прелазни рок у Премијер лиги раније завршава.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар