Боатенг је први дио Виолине нове слагалице!

На Апенинима се верује да је ово само почетак ангажовања нове управе клуба са Артемио Франкија на тржишту.

Фудбал 01.08.2019 | 11:48
Боатенг је први дио Виолине нове слагалице!
Почетком лета су стигли голман Пјетро Тераћијано и доскорашњи леви бек Црвене звезда Алекса Терзић, али је данас званично почело креирање потпуно нове слагалице на Артемио Франкију. Прво појачање управе клуба на чијем се челу налази милијардер Роко Комисо је искусни везиста Кевин Принс Боатенг.

Некадашњи играч Милана, који је пролетос био на позајмици у Барселони, стигао је из Сасуола за обештећење од свега милион евра и ставио параф на двогодишњи уговор. На Апенинима се верује да је ово само почетак ангажовања нове управе Виоле на тржишту, с обзиром да се озбиљно залауфала и прича око доласка Раџе Најнголана из Интера.

Боатенг ће на Артемио Франкију годишње зарађивати 1.300.000 евра, а кључну ствар у доношењу одлуке јесте била његова супруга, због које није желео да напусти Апенине.

"Од оног тренутка када ме је директор Праде позвао нисам размишљао ни о чему другом осим о доласку у Фјорентину", поручио је Боатенг.

Некадашњи репрезентативац Гане пролетос је забележио свега четири наступа за Барселону. Од чега три уз Примери и један у Купу краља.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар