Девет метака у кафану и возило

Није било повријеђених, док је причињена материјална штета

Босна и Херцеговина 31.07.2019 | 08:46
Девет метака у кафану и возило
Припадници Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона интензивно трагају за особом која је синоћ око 22 сата пуцала у улици 18. хрватске бригаде у Тузли.

У пуцњави, која је узнемирила становнике насеља Солана, није било повријеђених особа, док је причињена материјална штета.

Из Оперативног центра МУП-а ТК за „Аваз“ су казали да су њихове колеге од јутрос на терену те да је у току увиђај, будући да се пуцњава догодила у ноћи. Како сазнајемо, истражитељи прикупљају доказе и узимају изјаве од потенцијалних свједока.

Извор близак истрази открио нам је да је пуцано из возила у покрету, због чега полицајци намјеравају у склопу истраге да прегледају и снимке с видео надзора са оближњих објеката, што би им требало бити од помоћи у идентификацији починиоца.

Према незваничним информацијама, револвераш је испалио најмање девет хитаца из пиштоља у кафану и Мерцедес.

За сада нису познати мотиви за инцидент.

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Нострадамус

31.07.2019 06:54

Како у Тузли улица 18.хрватске бригаде а ви упорно тврдите да су Босњаци у свадји са Хрватима и ми сада ститимо Хрватске националне интересе.Како да нема у Мостару улица Војске Републике Српске. Али има улица Миле Будака и праве нову улицу Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

31.07.2019 07:54

Нострадамус мези Бају. Сто га висе мрзи ми га висе волимо. Мрзња је болест,

Name

075

31.07.2019 08:06

@Нострадамус Имате и у насељу Солина, улицу ХВО!

Name

Није ХВО

31.07.2019 08:15

Улица је названа по бригади НОВЈ, односно по партизанској бригади која је ратовала против окупатора и домаћих издајника на тузласнком подручју.