Трећина посла обављена!

Дибалин агент на састанку с Јунајтедом! Сад остају још Лукаку и клубови. . .

Фудбал 31.07.2019 | 11:10
Трећина посла обављена!
Пут од интересовања до реализације није дугачак када постоји права визија и план!

Само неколико сати пошто је дефинитивно објављен Јувентусов план да Манчестер јунајтеду понуди Паула Дибалу за Ромелуа Лукакуа и новац, италијански трансфер гуру Ђанлука ди Марцио лансирао је праву бомбу: Агент аргентинског офанзивца има усмени договор с челницима Ђавола и тако је трећина посла практично завршена! 

Пошто је путем телеконференцијског позива Дибалин заступник успео да нађе заједнички језик са Јунајтедом, он се укрцао у приватни авион за Лондон како би се уживо срео са потенцијалним будућим Дибалиним послодавцима како би све детаље конкретизовали и ставили на папир. Ако све буде утаначено онако како су се две стране и нашле, онда ће се Лукакуов агент видети с људима из Јувентуса како би они постигли договор. Наводно, то ће бити лакши део посла, пошто Лукаку никада није крио да му је жеља да заигра у Серији А и то конкретно у Јувентусу, који обожава.

На крају би остало да клубови само договоре најситније детаље трансфера, пошто је Јунајтед наводно спреман да плати Јувентусу додатни новац како би Хоја стигао на Олд Трафорд. Ипак, све ово долази после сазнања италијанске штампе да је Дибала незадовољан идејом да напусти Торино и чак да ће прекинути свој одмор раније како би се лично састао са Маурисијем Саријем и видео какви су планови за њега. Дибалин долазак у Торино очекује се у четвртак, а убрзо га чека и састанак са Саријем.

Подсетимо, Оле Гунар Солскјер је изоставио Лукакуа из тима за меч против Кристансунда и дао му четири додатна дана да реши питање своје будућности, а Белгијанац је недавно на друштвене мреже поставио фотографију са својим агентом, чиме је запалио машту фудбалских поклоника. 

Како се ситуација између Јувентуса и Јунајтеда развија овако брзо, највећи губитник у овој причи био би Интер...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар