УЕФА: Међу 50 најзанимљивијих Павловић и Јовељић!

Из европске куће фудбала скренули пажњу на највеће таленте.

Фудбал 30.07.2019 | 23:45
УЕФА: Међу 50 најзанимљивијих Павловић и Јовељић!
Традиционално када крене нова европска сезона, на сајту УЕФА изаберу 50 младих играча на које би требало обратити пажњу. Међу тих 50 пробраних ове године налазе се двојица српских фудбалера: Страхиња Павловић из Партизана и Дејан Јовељић, који је овог лета дрес Црвене звезде заменио Ајнтрахтовим.

За сваког играча стоји и кратки опис, шта је то што га издваја од осталих, које су му највеће врлине... Када је реч о Павловићу, на сајту УЕФА су га описали овако:

„Јувентус је бацио око високог, снажног централног бека, који је зацементирао место у првом тиму Партизана у претходних шест месеци, укључујући и два одиграна београдска дербија“.

Експлозиван старт каријере је имао Павловић, за којег се говорило да ће у овом прелазном року прећи у Јувентус, што помиње и УЕФА, али засад је још у црно-белом јату.

На листи великих нада европског фудбала је и Дејан Јовељић, који је постао играч Ајнтрахта.

„Брзог, агилног голгетера Јовељића узео је Ајнтрахт из Црвене звезде, да замени Луку Јовића, који је прешао у Реал“, стоји у опису на сајту УЕФА.

Међу 50 највећих талената европског фудбала су и Дани Олмо из загребачког Динама, Рајан Брустер из Ливерпула, Алфонсо Дејвис из Бајерна, Денис Драгуш који игра за румунски Виторул, Ељиф Елмас, нова аквизиција Наполија, Јанис Хаџи, који је прешао у Генк, Амаду Хајдара из Лајпцига, Јувентусов Лука Пелегрини...

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар