ЛШ - Милојевић упозорава: Хелсинки није био прави!

Звездин тренер не жели еуфорију пред реванш сусрет са прваком Финске, за кога каже да је "талентована екипа, која увек даје максимум".

Фудбал 30.07.2019 | 19:24
ЛШ - Милојевић упозорава: Хелсинки није био прави!
Најтеже је када сви од тебе очекују да буде најлакше.

Свесни су тога у Црвеној звезди пред реванш са Хелсинкијем у 2. колу квалификација за Лигу шампиона, у ком бране 2:0 из београдског дуела и желе да "овере" излазак на мегдан бољем из двомеча Копенхаген - Њу Сејнтс (први сусрет у Велсу завршен резултатом 2:0 за Данце).

Повољан резултат и много боља игра од ривала у првој утакмици наметнули су црвено-белима улогу апсолутног фаворита, а то је нешто што Владан Милојевић никако не воли. 

"Никада нисам опуштен, нити то дозвољавам играчима. То би било погубно. Дошли смо да одиграмо без размишљања о првом дуелу. То је било само прво полувреме. Хелсинки је екипа са традицијом, трофејима и сигурно нам неће бити лако. Видели смо то и у Београду. Зато ћемо приступити реваншу као да прва утакмица и није играна", истакао је Владан Милојевић на конференцији за медије на Телиа 5Г арени.

Звездин тренер додао је да у среду од 18 часова (пренос на ТВ Арена Спорт 1) очекује другачији меч него пре недељу дана.

"Убеђен сам да Хелсинки у Београду није био 'прави'. Увек је другачије када екипа игра пред својом публиком, а очекују се пуне трибине сутра. То је талентована екипа, која увек даје максимум".

О ДАРКУ ЛАЗОВИЋУ

Бивши везиста Црвене звезде могао би ускоро да се врати из Ђенове, али Милојевић није желео да прича на ту тему:

"Немам коментар, нити мислим да је време. Имамо добар фонд играча и размишљамо само о утакмици", кратко је рекао.

Очекује се да Звездини играчи диктирају ритам, али Милојевић је упозорио да су на терену две екипе.

"Никад не зависи само од једног тима. Ми ћемо се потрудити да успоставимо нашу игру, а видећемо шта ће бити".

По обичају, није желео да открива детаље око стартне поставе, иако многе занима хоће ли Марко Марин бити на терену.

"Имао је мали проблем са мишићем, сада је све како треба, али видећемо после тренинга који ћемо тим извести у реваншу", остао је Милојевић "закопчан".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар