Побиједила је на терену, па је утјешила сочним пољупцем!

Алисон ван Ујтванк на турниру у Карлсруеу играла је против своје партнерке Грит Минен, са којом је у вези већ три године.

Тенис 30.07.2019 | 19:05
Побиједила је на терену, па је утјешила сочним пољупцем!
Белгијске тенисерке Алисон ван Ујтванк и Грит Минен недавно су признале да су већ три године у љубавној вези, а крајем прошле сезоне освојиле су и пехар на турниру у Луксембургу, када су први пут наступале у дублу.

У 2019. играле су и на Вимблдону и тако постале први геј пар који је заиграо у женском дублу на престижном гренд слему у Лондону.

Ове недеље наступају на челинџеру у Карлсруеу, а вољом жреба одређено је да играју једна против друге у појединачној конкуренцији.

Двадесетпетогодишња Ван Ујтванк, која је четири године старија од своје партнерке, победила је резултатом 2:1 (6:4, 1:6, 6:1).

После меча своју партнерку је најпре топло загрлила, а потом је и "утешила" сочним пољупцем.

То није био први пут да су се јавно пољубиле на терену. Прошле године учиниле су то после велике победе Алисон Ван Ујтванк, такође на Вимблдону. У другом колу тада је елиминисала актуелну шампионку Гарбиње Мугурузу, а потом јој је Грит одмах честитала пред свима.

"Знам да је то била велика ствар, али нисам тако гледала на то у том тренутку. Једноставно Алисон је тада остварила највећу победу у каријери и била сам врло срећна због ње и не размишљајући много сам се пољубила пред свима", рекла је Грит Минен.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар