Борац чека фудбалера Партизана!

Бањалучки премијерлигаш заинтересован за Горана Закарића, на којег Партизан више не рачуна.

Фудбал 30.07.2019 | 14:20
Борац чека фудбалера Партизана!
Тренер црно-бијелих Саво Милошевић не рачуна на репрезентативца БиХ, Горана Закарића, који није ни био на припремама Партизана, а ни регистрован за мечеве Суперлиге Србије.

Ову ситуацију жели да искористи бањалучки Борац, који је заинтересован да доведе Закарића на позајмицу, а то је за МОНДО потврдио и тренер Бањалучана, Бранислав Крунић.

“Као тренер волио бих да видим Закарића у својој екипи. Он је играч који има квалитет сигурно и за инострани ангажман, репрезентативац је, члан Партизана, великог клуба, тако да не знам колико је то реално. Видјећемо. У сваком случају то је играч којег би желио у екипи Борца”, рекао је крунић за МОНДО.

Закарић је на почетку прелазног рока требао да пређе у турски Коњаспор, међутим, тај трансфер се изјаловио.

Челници Борца већ дуже вријеме су у контакту са репрезентативцем БИХ, а иако је Партизан наводно вољан да га пусти уз преузимање дијела његове плате, приоритет је тренутно његова продаја у иностранство.

Уколико фудбалер Партизана не успије да нађе инострани ангажман постоји могућност да дође на Градски стадион у Бањалуци.

Закарић је одиграо 36 утакмица за црно-бијеле и уписао седам голова, док је за “змајеве” наступио 11 пута.

Каријеру је почао у Козари из Градишке, након чега је играо за Локомотиву, Широки Бријег, Зрињски, Славен Белупо, Динамо Загреб, и сарајевски Жељезничар одакле је стигао у Хумску.

Пре годину дана Горан Закарић је из Жељезничара дошао у Партизан, а сада би могао да се врати у Премијер лигу БиХ. Само у други клуб.

За Закарића је заинтересован бањалучки Борац и већ је почео разговоре са управом Партизана око позајмице играча, јавља портал Спортспорт. Левоноги крилни нападач није у плановима тренера црно-белих Сава Милошевића и има дозволу да промени клуб, ако се појави нека понуда.

Партизану је примарно да прода Закарића и остале „прекобројне“, ако се појави нека понуда, али за сада их нема. Говорило се да је турска Коња заинтересована за босанског репрезентативца, међутим, на том интересовању је и остало.

Борац је амбициозно ушао у нову сезону, говорило се да је намера челника клуба да позајме Немању Николића од Партизана, али сада је избор пао на Горана Закарића. Играч таквог профила је потребнији Бањалучанима у овом тренутку.

За годину дана, колико је члан Партизана, Закарић је одиграо 36 утакмица, постигао седам голова, а за пет асистирао.

Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар