ПСЖ спустио цијену за Нејмара!

180. 000. 000 и без трампе играча! Барселона сада у новој мисији: Да прода, да би могла да купи. . .

Фудбал 30.07.2019 | 13:42
ПСЖ спустио цијену за Нејмара!
Могли би се рећи да је Нејмар за један корак ближи Барселони. Али и даље је довољно далеко, пре свега што Каталонци морају да нађу новац и простор за њега. Наиме, Пари Сен Жермен је решио да, ипак, спусти цену за Бразилца. Јасно је и Парижанима да не вреди имати у тиму незадовољног играча, колика год да је звезда.

Како тврди шпански Ас, ПСЖ је спустио цену за Нејмара. Није више бесних 300.000.000 евра, већ сасвим реалних 180.000.000. Али, Свеци желе само новац. Никакви играчи кроз трампу не долазе у обзир. А, нудила је Барселона и Кутиња, Ракитића, многе друге,  малтене све што има у кадру, а чега би волела да се реши...

Директор и тренер ПСЖ-а, Леонардо и Тухел, проценили су да такви послови никада не доносе ништа добро тиму који добија „одбачене“ играче. Иако обојица желе да виде Нејмару леђа, они би да добију новац, како би могли да купе фудбалере које желе, а не оне који „по команди“ долазе у Париз.

Проблем за Барселону је што прелазни рок улази у завршну фазу, а готово да нико није ни питао за играче које би она радо продала. И зато нити тренутно има новац којим би платила Нејмара, а да не оде у дебели и опасни минус, нити има коме да прода своје ведете. Већ је исплатила 120.000.000 евра за Гризмана, нових 180.000.000 би морало нечим да се „покрије“.

Нејмар и даље чека, сви у његовом окружењу су убеђени да ће на крају завршити у Барселони. Поготово што се тим француског шампиона уиграва без њега, јер није одиграо до сада ниједну пријатељску утакмицу за ПСЖ овог лета. А, првенство Француске почиње 13. августа.

Сада је већ реалнији сценарио да Нејмар неће бити његов део...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар