Лакташи: Украли сеф из фирме

Полиција трага за лоповима који су синоћ опљачкали приватну фирму у мјесту Велико Блашко код Лакташа и украли метални сеф.

Република Српска 30.07.2019 | 11:17
Лакташи: Украли сеф из фирме
"Полицијски службеници надлежне полицијске станице Полицијске управе Бањалука 29. јула поступили су по запримљеној пријави и извршили увиђај у мјесту Велико Блашко, општина Лакташи, гдје је од стране непознатог лица извршено кривично дјело 'Тешка крађа' у фирми, одакле је отуђен метални сеф и други предмети", наведено је у саопштењу ПУ Бањалука.

Из полиције наводе да ће материјална штета бити накнадно утврђена.

О наведеном је упознат дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 

(Независне)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Дијана

30.07.2019 09:18

Кад није платио ...што је требо....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

30.07.2019 09:36

Која је фирма у питању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Че

30.07.2019 10:39

Дијана ти си нека мудрица(неписмена).

Name

куку нама са нама

30.07.2019 12:26

Осигурао Баја сеф,па це га сад наплатити у вриједности који зауцини,хаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

30.07.2019 18:20

Прије него што прокометаришете нешто било би добро да знате о коме се ради.У питању је фирма "Бепро" д.о.о. из Лакташа чији је власник фирме човјек који је својим и искључиво само својим радом постигао резултате.Није добијао никакве тендере, сваког првог у мјесецу измирује плате за 100 радника, а наравно и све остале обавезе које су законом прописане.Никада није остао дужан никоме и то је фирма која нема дуговања.Такви људи треба да служе за примјер свима и да нам искрено буде жао када у лоповској држави краду од таквих људи.Вјерујемо да ће полиција открити починиоце овог дјела.

Name

Трлаја

30.07.2019 19:08

Шта су радили ноцни цувари и како су лопови знали за сеф. оцигледно постоји неко ко им је дојавио изнутра.

Name

куку нама са нама

30.07.2019 19:22

Иване,кад неко добије "звоно",да је склон нечему,тада се не прави разлика--лакташи=лоповлук,а ово Баја је синоним за све њих..Ко зна гдје се сеф налази,него неко његов и ако је био ок,што би му то правили,а сви они,имућни су склони самокрађи,зарад надокнаде и зато пссст

Name

Ре Иван

31.07.2019 00:50

Лопови прво погледају бонитет фирме,такви им и требају,који добро раде и имају у сефу.Јебе се њима ко је газда и како је зарадио,плијен је битан.Мада и лупас глупост ,уцествује на свим тендерима и сиса будзетску касу годинама и има везе са власцу,да ти не објасњавам овде.Зато је Бинис пропао,јер није могао добити ниста од таквих !

Name

Иван

30.07.2019 20:29

Овај коментар је пун злобе и не упућености .Нису сви људи исти.Мало се распирајте о власнику овог предузећа па тек онда напишите коментар.Тада би текст био пун поштовања, а никако неумјесних коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пик

30.07.2019 21:57

и ја се слазем са иваном када би познавали ову фирму знали би да ту ради најмање сто радника. сви су пријављени и то не на минималац него на нормалну олату и све иде преко банке. друга ставка је сто је газда звоне толико постен и здрав цовјек да му тако несто пало неби на памет да уради за ради осигурања да сам себи краде новац. треца ставка је да вози ауто који је примјерен обицном мало бољестојецем градјанину и то ако га купи новог вози га пар година не мјења аута стално. цетврта ставка је да код тог цовјека ради 5 околних села. ја му зелим сву срецу и да се сто оре мајмуни пронадју. исти систем крадје је био и у прњавору ово су неки орофесионалци који знају и ста раде. лм невјерујем да је имао неке велике новце у сефу посто ве ино. ради се зирално ко њега. ви сератори који незнате ниста сем тиокати сигурно се сваки дан сетате по неговим коцкама изадјите мало напоље да не зивите на тудјој грбаци а мозда ако и посао затразите мозда вас прими.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

31.07.2019 03:11

Добар посао момци од додикових Криминалаца је добро отети па било ста

ОДГОВОРИТЕ