Копитовић може у Партизан за 300.000 евра!

Чукарички одредио цену, договор на помолу.

Фудбал 30.07.2019 | 13:04
Копитовић може у Партизан за 300.000 евра!
Све је ближи Борис Копитовић преласку у Партизан. Црногорски штопер који носи дрес Чукаричког више пута се овог лета декларисао као велики навијач црно-белих са Топчидерског брда, тако да постоје озбиљне шансе да му се дечачки сан оствари.

Управе Чукаричког и Партизана данима преговарају, а сада су дошле надомак договора. Цена која је уговорена је 300.000 евра, сазнаје Журнал. Црно-бели су спремни да толико плате бело-црнима за Копитовића, само је још тема разговора динамика исплате.

Постоји опција да Партизан исплати целу суму, пошто је добро зарадио од продаје Рикарда Гомеша у Ал Шаржу, а друга опција је да Чукарички добије 200.000 евра уз проценте од следеће Копитовићеве продаје.

Добро сарађују Партизан и Чукарички последњих година, па су тако са Топчидерског на Баново брдо одлазили Мирослав Богосавац и Миладин Стевановић, док су у супротном смеру ишли Бојан Остојић, Огњен Ожеговић и Немања Стевановић.

Тренер Партизана Саво Милошевић тренутно у играчком кадру од штопера има на располагању Бојана Остојића, Доминика Дингу, Игора Вујачића и Страхињу Павловића, за којег и даље постоји могућност да оде овог лета.

За црно-беле прелазни рок је и даље у пуном јеку, јер се тражи најпре појачање за офанзивну линију, где су две главне мете Такума Асано и Хуан Каваљаро, а тражи се и још један задњи везни, странац, а прва жеља је и даље Израелац Бибрас Натко.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар