Видео: Брунове сузе кажу да је готово!

Сузе "селице" – Фернандеш "потврдио" прелазак у Јунајтед! Фудбалер Спортинга из Лисабона Бруно Фернандеш у сузама је дочекао крај утакмице са Валенсијом. Чека се потпис у Јунајтеду.  Сви причају о емоцијама које је показао капитен Спортинга. . .

Фудбал 29.07.2019 | 19:24
Видео: Брунове сузе кажу да је готово!
Лисабонски клуб је поражен 2:1, али Фернандеш није плакао због пораза у пријатељском мечу.

Фернандеш је вероватно заплакао свестан да му је то последњи меч у дресу Спортинга, а што је индиректна потврда његове селидбе у Манчестер јунајтед.

Већ данима се најављује долазак Португалца на Олд Трафорд, а спекулише се да ће трансфер бити вредан 70 милиона евра.

Фернандеш има 24 године, пре Спортинга играо је за Новару, Удинезе и Сампдорију, а има и 13 наступа и један гол за репрезентацију Португала.

Прошле сезоне је био убојитији од неких најбољих нападача на свету, постигао је чак 32 гола уз 18 асистенција на 53 наступа за Спортинг.



Бруно Фернандес је по свему судећи у недељу одиграо своје последње минуте у дресу лисабонског Спортинга и ускоро га чека трансфер у Манчестер јунајтед.

Друштвене мреже су синоћ преплавили видео снимци са пријатељске утакмице против Валенсије, у којем је Спортинг поражен од Валенсије (1:2), на којима се јасно види како Фернандес не може да обузда емоције. Свима је истог тренутка постало јасно да су то биле Брунове сузе за опроштај и да ће његова следећа станица бити Олд Трафорд. 

Данима уназад европски медији, а пре свега - помало и изненађујуће - римски Коријере дело спорт и каталонски Спорт најављују Фернандесов трансфер на Театар снова и да ће трансфер износити негде између 65.000.000 и 75.000.000 евра. Фернандес би требало да буде један од двојице капарисаних везиста који ће откључати трансфер Пола Погбе у Реал. Британски Сан овог јутра пише да је Сергеј Милинковић Савићпостигао коначни усмени договор око трансфера у Јунајтед по питању личних услова сарадње, а требало би да добије петогодишњи уговор вредан око 6.000.000 евра по сезони. Сада једино остаје да се Лацио и Јунајтед договоре око обештећења, пошто Небескоплави захтевају да бонуси од 15.000.000 евра буду обједињени и доступни по много лакшим условима од оних које је поставио клуб из Манчестера. Цео посао биће завршен на 90.000.000 евра укупно. 

Што се Фернандеса тиче, из Спортинга су претходних дана упорно одбијали да потврде Јунајтедово интересовање и чак говорили о могућем останку свог капитена, али је сада изгледно да се то неће десити, али и да ће Лавови добро зарадити. 

Фернандес и Сергеј ће бити директне замене за Андера Ереру и Пола Погбу, али уз нешто модификоване улоге од оних које сад имају у својим клубовима. Бруно је Боавистино дете, које је још са 17 година отишло у Новару за тричавих 40.000 евра. После само годину дана продат је Удинезеу за 2.500.000 евра, али су онда уследиле можда и пресудне позајмице у Сампдорију где је Бруно почео драстично да напредује. Самп је пре два лета платио Фернандеса 6.000.000 евра Удинезеу, али га је већ следећег дана проследио Спортингу за 10.000.000 европских новчаница. Имао је маестралну прошлу сезону, пошто је на 53 утакмице у свим такмичењима скупио 32 гола и 18 асистенција!

Извор: Б92/моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар