Ђангсу нема више мјеста за Павкова - стигао Хрват!

Ако буде одлазио из Звезде то дефинитивно неће бити у клуб с којим је био на корак од потписа. . .

Фудбал 29.07.2019 | 14:58
Ђангсу нема више мјеста за Павкова - стигао Хрват!
Вест која ће обрадовати навијаче Црвене звезде!

Милан Павков и дефинитивно неће појачати Ђангсу Сунинг пошто је клуб из Кине нашао друго решење на позицији нападача, односно попунио је "квоту странаца" на које може да рачуна на утакмици тамошњег првенства, чак и премашио...

Ђангсу је потписао хрватског шпица Ивана Сантинија из Андерлехта чиме су дефинитивно "затворили" тим за наредну сезону, пошто је претходно стигао и бразилски штопер Миранда.

Кинески клуб више не тражи појачања на позицији нападача тако да више не постоје шансе да се преговори Звезде, Павкова и Ђангсуа наставе у будућности, иако је у једном тренутку деловало да ће фудбалер из Бегеча и дефинитивно обући њихов дрес.Чак се и тренер Владан Милојевић опростио од њега, међутим Павков се није договорио са Ђангсуом пошто га је по одласку у Кину сачекао другачији уговор.

Иако се очекивало да ће и после тога сести за сто и поново све утаначити - до тога није дошло.

Милан Павков је остао у Црвеној звезди и постигао важан гол против Хелсинкија (2:0), потом и против Радничког (2:0), а уколико буде одлазио из Љутице Богдана - то дефинитивно неће бити у Ђангсу, клуб који је највише и "загризао" за њега.

Претходно се спомињало да ће Ђангсу довести и Гарета Бејла, међутим британски медији саопштили су да је и тај посао пропао- пошто се Реал Мадрид повукао из преговора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар