Јовељића кренуло у Франкфурту: Још два гола!

Јовељић опет погађа: Два комада за пет минута! Млади нападач наставио да се намеће Адију Хитеру.  Млади нападач користи шансу на прави начин. . .

Фудбал 28.07.2019 | 23:09
Јовељића кренуло у Франкфурту: Још два гола!
Дејан Јовељић се изванредно уклопио у Франкфурту!

Млади српски нападач је прије неколико седмица стигао из Црвене звезде у Ајнтрахт, за суму од око 4 милиона евра и проценте, али мало ко је очекивао да ће толико брзо головима "купити" повјерење тренера Адолфа Хитера.

Јовељић је постигао гол на мечу против Јанг Бојса на припремама, потом је у четвртак био стријелац у такмичарској утакмици у Талину, да би у недјељу уписао још два поготка.

У мечу против нижеразредног аустријског клуба Велс, који је Франкфурт добио резултатом 7:0 (5:0), Јовељић се "распуцао" у другом полувремену и постигао поготке у 64. и 69. минуту на асистенције Камаде.

Претходно је нови "први шпиц" Гонзало Пасијенсија постигао три гола у првом полувремену, док се Јовељићу смијеши много већа минутажа него што се у први мах чинило.



Почетак из снова имао је Дејан Јовељић у дресу Ајнтрахта. Голом у Естонији бивши нападач Црвене звезде донео је тријумф бундеслигашу у судару са Флором из Талина (2:1).

Био је то само припремни меч за Ајнтрахт који је наставио са радом у Аустрији. Тим Адија Хитера данас је одиграо са аустријским нижелигашом Велсом и славио убедљиву победу (7:0).

Млади репрезентативац Србије наставио је да головима да се намеће Адију Хитеру, и демонстрира да би већ у овој сезони могао да буде озбиљан адут.

Јовељић је играо од почетка другог полувремена. И успео је да головима подебља тријумф Ајнтрахта. За само пет минута Јовељић је постигао два гола. Први погодак је био баш у његовом стилу. Добио је лопту на десет метара, лако преварио чувара и рутински реализовао шансу.

Већ у четвртак Ајнтрахт поново игра са Флором. Биће то прилика да се Јовељић поново упише у листу стрелаца.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар