Челник Партизана: Одлазим, ако управа буде ћутала!

Потпредседник Партизана најавио на Тwиттеру одлазак из клуба ако управа клуба из Хумске и даље буде била нема и не буде реаговала на сумњиве радње у домаћем првенству.

Фудбал 28.07.2019 | 21:56
Челник Партизана: Одлазим, ако управа буде ћутала!
Потпредседник Партизана Владимир Вулетић врло је активан на друштвеним мрежама, пре свега на Тwиттеру. Профил који припада челнику "парног ваљка", последњих дана опседају навијачи Црвене звезде, али и Партизана.

Вулетић је имао посебан осврт на утакмицу између Црвене звезде и Радничког, пре свега наводећи гол Милана Павкова, када је остао сам између неколико играча нишког клуба и главом матирао голмана Николу Петровића. Њему се није свидела реакција некадашњег Партизановог чувара мреже.

На критике навијача Црвене звезде и констатацију да се не разуме у фудбал, Вулетић је имао занимљив одговор:

"Уважена, не знам докле сеже Ваша неука злурадост? Овде је само реч о јасно видљивој намери голмана Радничког да ни не покуша да одбрани ударац Павкова. За то није потребна струка, већ само офталмолог ономе ко не види. Не захваљујте, објаснио сам Вам ово 'про боно' (за опште добро)", написао је Вулетић.

Занимљива је и дискусија са присталицама Партизана, који су од Вулетића чак тражили да "парни ваљак" иступи из Линглонг Суперлиге Србије.



Неки су били става да челници Партизана сувише мирно и немо посматрају нерегуларности које директно утичу на позиције црно-белих, с чим се Вулетић делимично усагласио:

"Сагласан сам да управа, којој припадам, превише и упорно ћути. То ће се или променити у наставку ове сезоне или ја нећу бити више њен део", конкретан је био потпредседник Партизана.

Такође, скренуо је пажњу да Фудбалски савез Србије још ништа није предузео по питању конституисања Комисије за ВАР технологију.

"Па...да почнемо: Добро вече, ФСС, зашто, у марту основана Комисија за увођење ВАР технологије, још није ни конституисана, а камоли почела са радом?", поставио је питање Владимир Вулетић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар