Рома и Игуаин - спрема се тајни састанак!

Разговори који би могли да одреде Пипитину будућност.

Фудбал 28.07.2019 | 17:30
Рома и Игуаин - спрема се тајни састанак!
Гонзало Игуаин се нашао у помало чудноватој ситуацију - истовремено је близу одласка из Јувентуса, али и останка у Торину.

Пипита је данима предмет спекулација у италијанској штампи, а док једна страна тврди да Аргентинац није у плановима Маурисија Сарија и да је најближи трансферу у Рому, други сматрају да би двојица старих знанаца могу да обнове сарадњу и у Јувентусу и направе добре ствари за италијанског шампиона. 

У међувремену Јувентус је дао дозволу Роми да у тајности преговара с Гонзаловим братом Николасом како би се покушало да се нађе заједнички језик. Оно што је постало готово нормално када Јувентус с неким разговара о могућем трансферу јесте да заузврат жели оно најталентованије што један клуб има. Па је тако Стара дама прво желела Никола Заниола, а када је италијански репрезентативац ипак постао недоступан, избор је пао на талентованог Алесија Рикардија (18). У питању је продукт Ромине школе, кога поједини стручњаци виде као наследника Данијелеа де Росија, пошто на терену покрива исте позиције као и дојучерашњи капитен Вучице. У Риму не желе ни да чују за овај трансфер и Рома апсолутно не жели да разговара о укључивању ниједног свог фудбалера у потенцијални трансфер Игуаина.

Аргентинац је прилично неодлучан када је у питању долазак у Рому и због тога сви на Олимпику губе стрпљење, јер се ближи почетак сезоне, а Пауло Фонсека нема представу с којим ће нападачем ући у такмичење.

Един Џеко је ту, чак се помиње да би Босански Дијамант могао да добије нови уговор, како би се прекратиле муке, али Рома би да пружи још једну шансу Игуаину да се изјасни. Подсетимо, Фонсека је недавно обавио телефонски разговор с Игуаином и поручио му да има план како да га врати у форму која га је красила у Наполију, али је Аргентинац и даље остао без конкретног одговора на предлог да обуче дрес Вучице.

Од Игуаиновог одговора зависи и то да ли ће Џеко остати у Роми. Ако сигнали буду позитивни, Џеко би имао отворен пут ка трансферу у Интер. У супротном, све ће остати како је недавно најављено – Џеко ће добити нови, двогодишњи уговор и готово идентичну плату, а са Игаином је питање шта ће бити...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар