Клоп: Реал, Барса, ПСЖ и Сити раде шта год пожеле!

Ливерпул нема пара за бацање!

Фудбал 28.07.2019 | 16:52
Клоп: Реал, Барса, ПСЖ и Сити раде шта год пожеле!
Постао је Ливерпул првак Европе, сео је на фудбалски Олимп, али је по финансијској моћи и даље далеко иза највећих конкурената. Тако тврди Јирген Клоп, који је у свом излагању “поткачио” Реал, Барселону, ПСЖ и Манчестер сити опаском да све што пожеле, то и остваре.

Утисак је да Клоп није само “љубоморан” што нема врећу с новцем без дна, већ да мало пребацује и да ови клубови послују мало и преко граница фер-плеја, а без последица.

“Не могу да причам о томе шта остали клубови раде. Не знам како то раде. Ми плаћамо наше рачуне. Жао ми је, али требало би да свако плаћа рачуне. Уложили смо много у овај тим, а сада делује као да нисмо. Али, ми нисмо у тој земљи фантазије где можете да урадите шта год пожелите. Не може то стално да се ради”, рекао је Клоп.

И директно поменуо четири клуба.

“Постоје четири клуба која могу увек све што пожеле. Реал, Барселона, Манчестер сити и ПСЖ. Шта год помисле, они то и остваре. Ми не можемо да се меримо с њима. Таква је ситуација”.

Немачки стручњак тврди да се не ради о љубомори.

“Није то критицизам. Сад ће неки људи рећи како сам љубоморан и тако то, али то није случај”

Клоп је нагласио да нико не може да предвиди каква ће бити наредна сезона за Ливерпул, као ни да довођење пет скупих играча не би осигурало освајање трофеја.

“Не постоје гаранције да нећемо ремизирати са Лестером по терену покривеном снегом зато што бисмо довели петорицу нових играча. Нема гаранција. Сигурно ће бити просечних издања, али то не значи да су нам потребни други играчи. Једино што нам је потребно је тим који ће бити спреман тог дана. И то је наш посао, да то омогућимо, да осигурамо. Да будемо спремни”, поручио је Јирген Клоп.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар