Фотографија која осликава трагедију

На мјесту стравичне несреће код Шапца, у аутомобилу у ком је настрадало четворо младих, пронађене су фотографије, а на једној од њих налази се и погинула Сара Л. са другарицама.  

Србија 27.07.2019 | 16:01
Фотографија која осликава трагедију
На фотографији, која је, како Блиц сазнаје, настала на једној недавној прослави пунољетства дјевојке, међу којима је настрадала Сара Л. усликане су са широким осмјесима, пуне живота, не слутећи каква трагедија се спрема за само неколико недјеља.

Како се претпоставља једна од дјевојака је понијела слике са прославе која се догодила недавно, како би их дала другој.



Подсјетимо, погинула Сара, чија је сестра Маја Л. возила аутомобил који се, након што се неколико пута преврнуо закуцао у бандеру, требало је и сама да слави пунољетство за два дана.

Тешка саобраћајна несрећа догодила око 5 сати ујутру у мјесту Табановић код Шапца, када је под још неутврђеним околностима аутомобил “форд фијеста” шабачких регистарских ознака излетио са пута и ударио у стуб јавне расвјете. Од силине ударца, стуб је ишчупан из земље. 

У удесу су живот изгубиле Сара Л. (18) , Ивана Б. (20), и Тања Л. (18) и Миодраг Ј (20), док је Маја Л. (20) која је возила, ван животне опасности и на болничком лијечењу.

Петоро младих враћало се из ноћног провода, а несрећа се догодила само километар од села Мачвански Причиновић, у коме су живјели.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

реално

27.07.2019 14:51

Превелика трагедија. У врно завијено 5 породица, али впзачу који је преживео је страшно. Нека драги бог да снаге потодицама страдалих да преживе ову трагедију, а страдали нека почивају у миру у царству небеском.

ОДГОВОРИТЕ
Name

туга

27.07.2019 15:49

драга дјецо, колико јос вас треба да изгубимо да неки нови додју памети...узасно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

моје

28.07.2019 18:02

сауцесце настрадалим нама рат не треба изгинусе нам дјеца на путевима а власт абсолутно ниста не предузима!

ОДГОВОРИТЕ