По чему би Федерер волио да остане упамћен?

Роџер Федерер је један од најбољих тенисера свих времена, а уочи селидбе АТП тура у САД отрио је омиљени град на свету и по чему би желео да га памте.

Тенис 28.07.2019 | 22:15
По чему би Федерер волио да остане упамћен?
Швајцарац је обишао планету уздуж и попреко, породични дом у је званично у Ботмингену (Швајцарска), а током сезоне доста времена проводи и у Дубаију.

"Много је занимљивих градова, живим веома занимљивим животом и морам признати да могу да путујем на сва места, па је тешко изабрат неко посебно. Њујорк је један од најлуђих и најкул места на свету. Увек уживам и да одем у Шангај, а много волим Париз и Лондон, такође. Ако морам да изаберем један град, из неког разлога то би увек био Њујорк", рекао је Федерер који је последњи пут тријумфовао на УС опену у "Великој јабуци" 2008. године.

Федерер је један од, ако не и најбољи тенисер свих времена, а у јеку расправе о такозваном "Г.О.А.Т" истакао је по чему желе да га памте.

"Желим да будем упамћен као неко ко је помогао да се развије игра. Да су уживали да ме гледају, да сам усрећивао људе, да сам давао занимљиве интервјуе, јер много разговарамо са медијима, морамо то често да радимо и за мене је то начин да се повежем са људима и ако ме памте, желим да буде због тога, то би било сјајно".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар