Потресни снимак напада у Сирији

Потресни снимак из Сирије, страдала док је покушавала да спасе сестру.

Свијет 27.07.2019 | 13:45
Потресни снимак напада у Сирији
Узнемирујући снимак на којем је приказана девојчица која своју млађу сестру држи за мајицу како не би пала са рушевина зграде у Сирији проширио се друштвеним мрежама.

Си-Ен-Ен преноси да се на снимку види како отац са ужасом гледа своје кћерке на ивици рушевина зграде, док петогодишња девојчица држи своју седмомесечну сестру за мајицу покушавајући да је спасе како не би пала.



Овај снимак направљен је у граду Ариха у сиријској провинцији Идлиб, након што је сиријска војска извела ваздушни напад на тај град.

Девојчице су спасене пре него што се зграда на којој су биле потпуно урушила, али је старија сестра умрла од последица повреда током пружања медицинске помоћи у оближњој болници, док је млађа сестра, коју је спасавала, на интезивној нези.

Мајка девојчица страдала је у том ваздушном нападу.

Снимак је направио новинар СY24 који је рекао да најпре није могао ништа да види од рушевина и прашине, али да је након тога чуо запомагање деце и оца, преноси Би-Би-Си.

Више од 100 људи, укључујући 26 деце, погинуло је у ваздушним нападима на болнице, школе, пијаце у северозападној Сирији у последњих 10 дана, саопштио је УН. 

Извор: Си-Ен-Ен, Би-Би-Си

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Уплакана

27.07.2019 12:57

Јаооо,мајко моја! Јаооо, Бозе, ти си створио велике и узео им дусу! Ако је све од Бога, онда и оваква зла су од Бога. Докле висе,забогаа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2019 19:42

Ово нормалан УМ неможе разумјет. Молим се богу да свако зло од људи нестане

Name

Радашин

27.07.2019 13:47

Какав црни снимак још једна подвала бјели шљемова и нато-а сад су ставили наглаве шљемове место црни застава треба ово Асад са русима поравнати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2019 19:35

НО ЦОМЕНТ. Само препорука иди леци се сто пре можда постои нада.

Name

Радашин

27.07.2019 13:51

Какав црни снимак још једна подвала бјели шљемова и нато-а сад су ставили наглаве шљемове место црни застава треба ово Асад са Русима поравнати и очистити од ови смрадова да недођу нама као паћеници.

ОДГОВОРИТЕ