Клоп се само насмијао кад су га питали за Бејла...

Без обзира на то што је Ливерпул шампион Европе - не поседује финансијска средства којима би могао да доведе Гарета Бејла. Уз то, Јирген Клоп верује да би то покварило ТИМ.

Фудбал 26.07.2019 | 14:58
Клоп се само насмијао кад су га питали за Бејла...
Прошло је више од 72 сата откако је Зинедин Зидан јавно и рекао да ће Гарет Бејл у наредна 24 часа напустити Реал Мадрид и да зато не игра за "лос бланкосе".

После тога се огласио агент сјајног Велшанина поручивши тренеру "краљевског клуба" да је срамотан начин на који се опходи према његовом клијенту, да би Гарет Бејл убрзо потом заиграо за Реал Мадрид против Арсенала - и још је постигао гол у ремију свог клуба!?

Одједном је постало упитно да ли ће Бејл отићи, пошто је Асенсио "покидао" лигаменте колена, али је Зидан још једном био хладнокрван и поручио да гол ништа не мења...

Дани пролазе, понуда за Бејла нема, све је на нивоу спекулације о потенцијалном бомастичном трасферу у Кину који би, бар према ономе што се прича у медијима, једини могао да задовољи услове које имају и клуб и играч, наравно са финансијског аспекта.

Када је у питању онај такмичарски, без обзира што је Бејл "зарђао" у последње време, тешко да постоји екипа која би га одбила по нешто прихватљивијим условима.

С обзиром на то да је каријеру изградио у Енглеској, да ли га тамо неко жели?

Прво се наравно спомињала могућност повратка у Тотенхем, међутим Спурси и даље опрезно троше новац на појачања с обзиром на то да су штедели због стадиона, Манчестер јунајтед несигурно приступа сваком послу, Челсију су забрањени трансфери...

А, Ливерпул?

Шампион "старог континента" има попуњен напад, али већ би некако пронашли место и за Гарета Бејла када би се одлучили да га "нападну" у овом прелазном року.

"Бејл је фудбалер Реал Мадрида и ако оде то ће бити за невероватан новац и огромну плату...", одмах у старту је Јирген Клоп одбацио ову могућност уз осмех.

Занимљиво је да је ову идеју "бацио" бивши играч "редса" Пол Инс на шта му је Јирген Клоп одговорио да има веома чудне идеје које поштује, али да исто тако сматра да је Бејла и Ливерпул повезао само из разлога што му је то неко рекао да уради.

"Бејл је сјајан играч и свиђа ми се, али није то до њега. Морате да направите ТИМ. Тим није када прикупите најбоље индивидуалце, него они морају да раде заједно", објаснио је Клоп.

"Ливерпул има дугорочан пројекат и тим је веома добар. Да ли ће бити тешких ситуација за мене? Да, вероватно. Биће ако доведемо једног, двојицу или тројицу играча. Нисам рекао да нећемо ништа урадити, али морате да мислите и на момке који су већ у клубу".

Сада је јасно да се тим Ливерпула у наредној сезони неће знатно разликовати од претходне, а можда је најсигурније да у њему неће бити Гарета Бејла.

Реал тражи даље!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар