Лендејл рекао да ће у НБА, па остао у Европи!

Иако је одушевио све у Милвокију, дрес Бакса га неће сачекати ове сезоне. . .

Кошарка 25.07.2019 | 22:45
Лендејл рекао да ће у НБА, па остао у Европи!
"Постоји велика могућност да ме ове године гледате у НБА Лиги".

Ово је информација коју је центар Џок Лендејл изговорио на једној аустралијској радио станици поручивши да је било разговора са више клубова, али да у том тренутку не може ништа да каже пошто је остало да среди још неке ствари са Жалгирисом.

Мало касније, на Тwиттер профилу, открио је да ће ипак носити дрес тима из Литваније.

"У последњих неколико сати стигла је нова информација и сигурно ћу играти за велики клуб какав је Жалгирис. Узбуђен сам што ћу заједно са новим саиграчима радити на томе да имамо легендарну сезону", написао је Аустралијанац који је недавно потписао једногодишњи уговор са Жалгирисом и потом покушао да заслужи уговор у НБА игравши Летњу лигу.

Наступао је у дресу Милвокија и оставио одличан утисак просечно бележивши 18,25 поена и седам скокова по мечу, али за сада то није било довољно да оде "преко баре".

Момак из Мелбурна је играо сјајно и прошле сезоне за Партизан, изабран је у идеалну петорку АБА Лиге и освојио је Куп Радивоја Кораћа са црно-белима, међутим клуб није успео да га сачува у својим редовима када се појавила понуда Жалгириса.

Аустралијанац је и на ширем списку своје репрезентације за Мундобаскет и нада се да ће "упасти" у 12 одабраних, једног од фаворита из сенке.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар