Удружују се Мареји: Заједно у Вашингтону!

Енди и његов брат Џејми наступаће у дублу на турниру у главном граду САД.

Тенис 26.07.2019 | 15:17
Удружују се Мареји: Заједно у Вашингтону!
Енди Мареј покушава да се што пре врати врхунском тенису. После уградње вештачког кука у јануару и вишемесечног опоравка и даље верује да у тенису може још тога да направи.

Одлучио је да је најбоље да прво наступа у паровима, што је и чинио у претходном периоду, а и наставиће тим путем како би достигао жељену форму и до краја сезоне се окушао и у синглу, где је заузимао прво место на АТП листи.

Енди је саопштио да ће наступати на турниру у Вашингтону, који стартује овог викенда, и то у пару са братом Џејмијем, који је тренутно осми играч света на дубл листи.

"Играћу следеће недеље у пару са братом Џејмијем на турниру у Вашингтону и веома сам узбуђен због тога. Надам се да ћу имати добро лето у САД, да ћу наставити да напредујем у физичком смислу и да се ћу се ускоро вратити такмичењима у синглу", навео је у видео поруци Енди Мареј.

Шкот није желео да открије да ли ће наступати и на УС Опену, последњем гренд слему сезоне у Њујорку, на којем је 2012. године освојио прву од три гренд слем титуле.

Енди и Џејми су играли дублове и на последњем гренд слему, Вимблдону, али са различитим партнерима.

Џејми је са Нилом Скупским елиминисан у првом колу, док је Енди у пару са Пјер Игом Ербером отишао рунду даље, где су поражени од Николе Мектића и Франка Шкугора.

Енди и Џејми играли су већ у дублу, а највећи успех остварили су 2015. године, када су освојили титулу у Дејвис купу.

На турниру у Вашингтону, који ће се играти за наградни фонд од 1.895,290 долара, наступаће 16 парова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар