Милојевић о Звездином хероју: Павков није џокер!

Шеф струке црвено-бијелих посебно говорио о љубимцу навијача и стријелцу јако важног гола. "Нисам очекивао баш овакав Хелсинки", такође је додао.

Фудбал 25.07.2019 | 09:54
Милојевић о Звездином хероју: Павков није џокер!
Милан Павков (25) поново је обрадовао навијаче Црвене звезде.

Коначних 2:0 на новом семафору "Маракане" изгледало је много повољније за екипу Владана Милојевића од дотадашњих 1:0 против Хелсинкија.

Ипак, када је меч улазио у надокнаду времена, Павков је поново био тамо гдје је најпотребније и добром реакцијом у шеснаестерцу постигао још један изузетно важан гол за Звезду.

Послије меча, тренер црвено-бијелих говорио је о њему, одбацивши оцјене да је Звездина "деветка" адут са клупе или "џокер".

"Милан не може да буде џокер, он је за мене стандардан играч, заједно са Боаћијем. Једноставно имам визију игре, Павков је битан за нас и увијек нам доноси квалитет. Обојица су дали по гол и можемо да будемо поносни", навео је Милојевић, уз напомену да за напад не мора да брине, јер има још одличне Томанеа и Николу Крстовића.

Коментаришући меч, Звездин шеф струке рекао је да је сусрет са Финцима био очекивано тежак.

"Хелсинки зна да игра, има брзе играче по боку... Доста добро смо одрадили посао, били смо стрпљиви, добро су се бранили, а могли смо да дамо још неки гол. Задовољан сам", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у медија центру стадиона "Рајко Митић".

Он је додао да се противник неће унапријед предати послије пораза из првог меча.

"Искрено, нисам очекивао тако дефанзиван Хелсинки. У припреми сам видио да воле да играју фудбал, добар им је тренер... Они су се тако опредијелили, имали су план вјероватно да из блока јуре контру преко брзих нападача. Тражили су пукотину и срећа је да смо добро одрадили".

Према његовим ријечима, има сегмената који могу да се поправе у игри црвено-бијелих.

"Не бих могао нешто посебно да замјерим. Има грешака, Играчи су људска бића и дешава се пад концентрације".

Тренер Хелсинкија Тони Коскела жали за другим примљеним голом у самом финишу.

"Била је тешка утакмица као што смо очекивали против доброг тима. Звезда је многима задавала муке као домаћин. Штета је што смо примили други гол, били смо добри у другом полувремену. Можемо да нашкодимо ривалу у реваншу на нашем терену, играмо на вјештачком терену и то би могао да буде проблем Звезди", закључио је он.

Реванш у Финској заказан је за тачно недјељу дана.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар