Слишковићев деби против Пепа: Као бос по трњу!

"Грађани" су захваљујући првенствено капитену Рахиму Стерлингу покварили деби Блажа Слишковића на клупи хонкошког Кичија - 1:6 (0:3).

Фудбал 24.07.2019 | 20:02
Слишковићев деби против Пепа: Као бос по трњу!
Трофејни тренер мостарског Зрињског Блаж Слишковић дебитовао је у сриједу на клупи Кичија из Хонг Конга против Пепа Гвардиоле и његовог Манчестер ситија! 

И прошао као бос по трњу!

КИЧИ - МАНЧЕСТЕР СИТИ 1:6 (0:3)

Иако су Бакини изабраници били аутсајдери, што је у најави признао и сам Слишковић, очекивало се да ће пружити снажнији отпор фаворизованим Гвардиолиним звијездама.

Међутим, према приказаној игри на стадиону "Хонг Конг", енглески клуб је већ у првих 45 минута ријешио питање побједника. Најприје је капитен Ситија Рахим Стерлинг два пута асистирао - најприје у 14. минуту Давиду Силви, а потом у 40. минуту Лироју Санеу, да би три минута касније сам затресао мрежу Кичија - 0:3.

У наставку, Слишковићеви изабраници су поклекли у 55. минуту послије одличне акције Кевина Де Брујнеа коју је ударцем у супротне рашље завршио поново Лирој Сане - 0:4.

До краја су "грађани" малчице и повукли "ручну", а Пеп Гвардиола потпуно "промијешао" састав измјенама, па су до посљедњег судијског звиждука тек у 80. минуту комплетирали "петарду" у мрежи хонкошке екипе - 0:5.

Стријелац петог гола за Сити био је "резервиста" Набили Зубди Туази, да би у у 85. минуту Кичи успио да постигне почасни, али то није био крај јер су "грађани" голом Икера Поза уписали и "шестицу" - за коначних 1:6. 

Слишковићев ривал у сриједу Пеп Гвардиола је управо у Хонг Конгу представио награду за најбољег менаџера енглеске Премијер лиге за претходну сезону.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар