Клоп: Ливерпул је богат, али нема "луде" куповине!

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је његов клуб остаје на тржишту за евентуално довођење нових играча, али признаје да не може "лудо" трошити на нова појачања.

Фудбал 24.07.2019 | 21:56
Клоп: Ливерпул је богат, али нема "луде" куповине!
Ливепул је у овом прелазном року довео младог холандског дефанзивца Сепа ван дер Берга, а навијачи прије почетка сезоне очекују бар једно звучно појачање.

Манчестер сити и Тотенхем су већ оборили клупски рекорд у овом прелазном року, што њемачком стручњаку не изазива забринутост, будући да је, како је рекао, задовољан постојећом екипом.

"Није лако. Рекао сам прошле године да није лако побољшати тим с разумном сумом новца. То увијек можете учинити лудим трошењем. Ми нисмо такав тим. Не можемо то радити. Заиста смо богати, али не можемо радити оно што раде поједини тимови и тако је како је", изјавио је Клоп за "Ливерпул Ехо", а пренијела агенција "Анадолија".

Нијемац је додао да тренутно ради на проналажењу добрих рјешења унутар своје екипе.

"Треба искористити овај тим. У прелазом року морате градити тим с којим желите ући у сезону, али ја тај тим већ имам. Уколико можемо довести још неког, још боље. Видјећемо. Ако не, тим већ постоји, али ћемо морати у неком другом тренутку тражити рјешења", рекао је Клоп.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар