ЛЕ: Саво опрезан пред Велшане...

Немамо простора да размишљамо како ће нам бити лако! „Ми последња три-четири месеца нисмо никога добили лагано, ниједну екипу, па немамо простора да тако посматрамо ствари“, поручује стратег Парног ваљка.

Фудбал 24.07.2019 | 18:46
ЛЕ: Саво опрезан пред Велшане...
Партизан је отпутовао у Манчестер, где ће продужити ка Честеру, својој бази уочи сутрашњег меча у Рилу (19.30 у оквиру другог кола квалификација за Лигу Европе. Противник је неочекиван. Конахс Ки је направио једно од већих изненађења прве рунде елиминисавши шкотски Килмарнок, чиме се изборио за двомеч са освајачем Купа Србије.

Црно-бели не крију да су очекивали другог противника, али немају намеру да потцене предстојећег ривала.

"Ми смо константно скенирали Килмарнок и закључили да су јако добра екипа, која је играла одлично у шкотком првенству, добила Ренџерс и Селтик. Последњих пар дана видим да многи потцењују овај тим који је управо тај Килмарнок избацио у две утакмице. Ми последња три-четири месеца нисмо никога добили лагано, ниједну екипу, па немамо простора да размишљамо како ће нам бити лагано. У сваком случају мислим да смо бољи тим и да можемо да прођемо, али само под случајем да играмо озбиљно", поручио је Милошевићпут у Велс.

Килмарнок је био бољи у двомечу, али то му није било довољно да се нађе у наредној фази такмичења.

"Фудбал је јако чудан и занимљив, из два шута су постигли два гола, колико им је било потребно. Килмарнок је био биљи и промашио велики број шанси. Верујем да се момци неће опустити, сви смо свесни важности ове утакмице. Већину мечева у нашој лиги играмо практично против бункера, већина тимова игра слично као Конахс, повуче се на 30 метара. Физички је изузетно тешко пробити се кроз десет људи испред себе", додао је Милошевић.

Наредни противник Партизана се узда у чврсту игру, тако да ће вероватно покушати црно-беле да уведу у неку врсту туче на терену.

"Настојаћемо да је избегнемо. Не зато што се плашимо, већ ће бити добро да је избегнемо игром на терену".

Црно-бели још увек нису достигли жељени ниво форме. Да ли о овој утакмици сме да се говори као о некој врсти припреме за наставак сезоне?

"Не знам да ли ми имамо луксуз, али ми морамо тако, јер временски немамо простора. И о утакмици са Инђијом сам рекао да улази у неку врсту припремног периода. Иза себе имамо четири недеље рада, а потребно нам је пет-шест. Ово улази у завршни део припрема, хтели ми то или не", закључио је Милошевић.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар