Нема правде по питању Харадинај

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио данас да неће бити задовољена правда у Хагу по питању Рамуша Харадинаја и поручио да не треба да сањамо да ће нам неко донијети правду.

Србија 24.07.2019 | 13:07
Нема правде по питању Харадинај
"Већ је изашао, мало ће и да руча са њима", прокоментарисао је Вучић за РТС одговарајући на питање новинара да ли ће бити задовољена правда у Хагу.

Српска суза није имала и неће наћи родитеље, одговорио је Вучић.

"Немојте да сањамо снове како ће неко да нам донесе правду, није нам је доносио до сад, неће нам је донети ни убудуће. Него, када ће тај коктел који организују у Хагу, Харадинај и остали? Да још мало поприча са њима како се намучио. Тежак је тај лет био од Приштине до Беча и Хага", казао је Вучић.

А коментаришући то што је Харадинај отишао авионом Бежета Пацолија, каже:

"Намучио се, можда није било стјуардеса у авиону и то Пацолијевом, како чујем ишао је Пацолијевим авионом. Каже да је дуго чекао овај други авион. Тешка ситуација, намучио се велики јунак".

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рашо

24.07.2019 11:55

Шта ће да буде са Харадинајем није више битно,мртвима и отеранима помоћи нема без обзира на њега али ми се питамо куда нас ти данас водиш и где и како ће да се остваре твоја обећања,али само без никакве размене територије у границама Србије.Дуго си коловођа,фотељу не напушташ ни по жељи пет милиона грађана које често и фашистима називаш.Рекао си сам да си паметан па хајде да коначно угледамо нешто од те памети,време пролази а пси лају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта

24.07.2019 11:55

Вучићу, ј..о те Харадинај, а ти ј..о њега, о...би га за сва времена, сваки дан о њему те ово, те оно, а ништа конкретно, нити се ту може шта ни додати ни одузети. Једноставно игноришите његово посотојање, само му дајете публицитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злоцинци

24.07.2019 14:55

А сада злоцинац Таци! Пакују један другоме,а обадвојица су злоцинци. Ваљда албански народ у својим редовима има некога да бар није злоцинац, да ти преговори могу имати икаквог смисла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.07.2019 23:06

Албанци неце да свједоце против албанца као срби против срба. Бице теско а И ниста за оцекивати бице пустен И ускоро заборављен у Хагу.

Name

Петар

24.07.2019 15:14

Свака цаст госодине Вуцицу . Све сте све рекли у напријед.

ОДГОВОРИТЕ