Боба Живојиновић отворио душу

Слободан Боба Живојиновић је данас напунио 56 година. Они који су пратили тенис у време када је играо сећају се да је освојио две титуле у синглу (Хјустон, 1986 и Сиднеј, 1988), као и осам титула у дублу.  

Забава 23.07.2019 | 21:19
Боба Живојиновић отворио душу
Живојиновићеви најзначајнији Гренд слем резултати су били два полуфинала. На Отвореном првенству Аустралије 1985. је упечатљиво победио Џона Макенроа у напорном четвртфиналу у пет сетова и дошао до полуфинала где је изгубио у три сета до Матса Виландера. Следеће године, 1986, он је дошао до полуфинала Вимблдона, изгубивши од Ивана Лендла у тешкој борби од пет сетова.

О свом приватном животу не воли много да прича. Ипак у пар интервјуа је открио неке ствари о којима није причао често.

КАКО ЈЕ УПОЗНАО ЛЕПУ БРЕНУ

Нисам знао пуно људи који се баве тим естрадним и менаџерским послом. И мој друг Чупко из Дуге каже водим те код Раке Ђокића, он ј најбољи менаџер и он је уједно и менаџер Лепе Брене. И дошли смо на идеју да она изведе тај први ударац на мечу.

Ја сам хтео да је упознам, она је тад снимала Хајде да се волимо. Али видим сви је нешто склањају од мене. И ја се вратио у Аустралију. Када сам поново дошао у Београд, каже ми Чупко да има две карте за премијеру Брениног филма. Одемо, погледамо и после кренуо коктел. Гомила људи дошла. Прилази ми Бата Живојиновић, кога знам још као клинац, јер је долазио на тениске терене, испричао је у емисији "Из профила".

- Хоћеш да упознаш Брену? упитао ме Бата

- Хоћу наравно.

Он оде до ње и каже јој:

- Знаш ко је овде? Боба Живојиновић

Она ми је пришла и рекла ми - Где си ти свих ових година.

О РАЗВИЈАЊУ ПИТЕ

Боба је својевремено у емисији Фаце ТВ рекао како су он и Брена заједно давали деци имена и открио да је носталгичан за некадашњом Југом.

"То се подразумева. Не може неко нико да ми каже да је оно време било лажно."

Један од гледалаца га је питао уме ли Брена да сложи баклаву. 

"Прва ствар кад смо се упознали она ми је развијала питу и тад ми је рекла да је мајка учила да буде домаћица. И то ми се свидело. Пита је била феноменална. Тад је развила и никад више... Али зна да развија."

О ОТИМИЦИ СИНА И ПРИНЦЕЗИ ДАЈАНИ

А онда је уследило можда и најтеже питање за Бобу. Једна гледатељка га је упитала како се до данас није открило ко му је отео сина Стефана.

"То је прошлост о којој не желим да мислим више. А то више и није битно..."

О чувеној причи да је био са принцезом Дајаном, Боба каже:

"Мени је било драго да сам упознао Дајану. Она је долазила на моје мечеве и то ми је изузетно било драго. Била је права дама. А медији ко медији..."

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

21-век-васкрсење

24.07.2019 06:38

гдје оде она љепота, човјек се тотално запустио, остарио. мислим да је јако тежак, умишљен и захтјеван и да Брени није нимало лако са њим иако га она још увијек воли. Дјелује као човјек који је у души незадовољан самим собом, а можда и јест , почињени гријеси у старости увијек дођу на наплату . Кад видиш живахног чичицу или бакицу , знај да су у животу били радишни и поштени. Мрачни тешки типови вуку силну негативну енергију , коју су својим поступцима гомилали у животу. А Боба је човијек који је весео само кад је пијан, кад је тријезан онада је мргуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све он као зна...

24.07.2019 12:05

21-век-васкрсење, ако никада ниси посумњао да си психопата вријеме је да се преиспитас сада

Name

Стварно

24.07.2019 12:08

Ста би од онаквог лика?Изгледа као да је превалио седамдесету.Запустенији је од некога ко нема ни 10 марака у дзепу.Страсно.

Name

Па не знам

26.07.2019 11:33

Он се опустип и запустио, а и она га је åсихички појела. Ја волим њене пјесме да се разумијемо. Мислим да је тешкп живјети с њом и да и године учину своје. У ње је све представа за јавност. Пн долази у слику као потрчко да угоди њој. Дјеца су давно отишла. Онда се он добро напије па легне да се не свађају. Остане и оде ван фа једе. Ту тежину је добио од кафанске хране.

ОДГОВОРИТЕ