Сергеј се сели у Манчестер јунајтед!

Театар снова чека Сергеја: Уговор на пет година, обештећење 75. 000. 000 евра! Још да Погба потпише за Реал. . .

Фудбал 23.07.2019 | 23:50
Сергеј се сели у Манчестер јунајтед!
Да ли ће се то још једна летња сага привести крају? Италијани тврди да хоће и то већ за који дан, јер је све утаначено. Сергеј Милинковић-Савић постаће нови фудбалер Манчестер јунајтеда, са којим ће потписати уговор на пет година. Тетар снова постаје стварност за момка који је поникао у Војводини...

Добро обавештена Република пише да је посао закључен и да ће Лацио на име обештећења за српског репрезентативца добити 75.000.000 евра. А, биће и нешто преко, кроз бонусе, ако се остваре док Сергејбуде носио дрес Црвених ђавола.

Шта се онда још чека? Кључ трансфера је у рукама Пола Погбе. Француски везиста ће прећи у Реал Мадрид, јер је велика жеља Зинедина Зидана. И тај посао је при крају, све је доста убрзано последњих дана и оног тренутка када Погба стави потпис на уговор са Краљевским клубом, добиће и Милинковић-Савић пенкало да стави аутограм на уговор са Манчестер јунајтедом.

Тиме ће се једна годину дана дуга сага завршити, колико траје Сергејев „одлазак“ из Лација. Пре годину дана, у јеку Мундијала у Русији, причало се да му је цена око 150.000.000 евра, па је потом газда римског клуба Клаудио Лотито причао како га неће пустити за мање од 100.000.000, али је на крају попустио.

Постао је свестан и он да се Србину више не игра у Лацију, да је био и на мети навијача током прошле сезоне, а да у таквој ситуацији цена тешко да може да му расте, напротив, може да иде само низбрдо. После тога, када се све сабере, ни 75.000.000 евра, уз бонусе, који сигурно нису мали, не звучи тако лоше.

Вест из Рима чека и Војводина, која ће добити део колача од трансфера, као Сергејев матични клуб.

А, како сада ствари стоје, капитен ће Сергеју бити колега из репрезентације Немања Матић, а тај тандем, уигран кроз сезону, могао би да буде и „добра вест“ за државни тим Србије. Растерећен због трансфера, мотивисан да се докаже на Театру снова, Милинковић-Савић би могао најзад да „повуче“ и у дресу репрезентације. Толико се очекује од њега.

И Лацио је већ нашао замену за Милинковића-Савића, што само додатно потврђује да је посао са Манчестером уговорем. Дрес римских небескоплавих обући ће Јусуф Јазићи, фудбалер Трабзона, рођен 1997. године. Дуго је кокетирао са Лилом, малтене једном ногом већ био у Француској, требало је обештећење да буде 15.000.000 евра, али онда се јавио Лацио...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар