Звезда извлачи све паре за Ебисилија!

Холандски везиста се сели у Џубило Ивату.

Фудбал 24.07.2019 | 08:00
Звезда извлачи све паре за Ебисилија!
Велика очекивања имали су у Црвеној звезди од Лоренца Ебисилија. Веровало се да је некадашњи ђак Ајаксове школе капиталац који ће донети импулс екипи Владана Милојевића, међутим, Холанђанин није испунио мисију на Маракани и упркос коректном учинку у премијерној сезони, већ на почетку друге уследиће растанак.

Као што је и најављено, Ебисилио се сели у Јапан. Досад се није знало тачно где, међутим, Курир уверава да ће нова дестинација 27-годишњег везисте бити Џубило Ивата. Реч је о тиму који се налази на претпоследњем месту Џеј лиге после 20 кола, следи му бобра за опстанак, па су челници клуба проценили да им је за спас потребан управо Ебисилио.

Оно што је посебно интересантно јесте да ће, према информацијама Курира, црвено-бели извући сав новац за Ебисилија. Платили су га пре годину дана кипарском АПОЕЛ-у 600.000 евра и управо је то сума коју београдски лист наводи да ће стићи на стадион „Рајко Митић“ у форми обештећења. Да би договор био постигнут, потребно је и да сам играч договори услове сарадње.

Ебисилију је јасно да његова будућност није у Црвеној звезди, иако је имао статистички коректан учинак од три гола и девет асистенција у прошлој сезони. Но, у битним утакмицама попут дербија и европским квалификацијама, те у групној фази или није играо уопште или је био на маргинама.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар