Пропао трансфер Рикарда Гомеша!

Ал Шаржа одустала од нападача Партизана!

Фудбал 23.07.2019 | 20:19
Пропао трансфер Рикарда Гомеша!
Ништа од одласка Рикарда Гомеша у Уједињене Арапске Емирате. Бар засад. Ал Шаржа је нудила одличне услове најбољем стрелцу Партизана минуле сезоне, зараду од 1.000.000 евра годишње, месец дана преговарала са челницима црно-белих и на крају – дигла руке.

Због немогућности да се два клуба договоре око висине обештећења, Арапи су одлучили да се окрену другим решењима, уверава Спортски журнал, што значи да је стављена тачка на могућност да голгетер са Зеленортских Острва појача Ал Шаржу, међутим...

Освајач Купа Србије ће, извесно, до краја прелазног рока покушати да прода највреднијег играча екипе. Цена која се чини најреалнијом, у овом тренутку, креће се између 2.500.000 и 3.000.000 евра. Раније су се као заинтереосвани помињали Ал Аин, такође из Уједињених Арапских Емирата, односно Ал Ахли из Саудијске Арабије. Нико од њих, међутим, није доставио конкретну понуду. Баш као ни неименовани египатски клуб, који се последњих дана доводи у вези са Рикардом.

Све ово и те како утиче на расплет прелазног рока у Хумској. Партизан се нада Гомешовомтрансферу како би могао да подмири текуће обавезе и инвестира део новца у двојицу страних новајлија, посебно у офанзивном делу тима. То је екомонска страна приче. Спортска каже да тренер Саво Милошевићима право да стави Рикарда у стартних 11, већ у четвртак, на гостовању Конахс Кију. Једина је дилема колико је 27-годишњи нападач спреман физички (није играо ниједну припремну утакмицу) и ментално (како ће реаговати после пропалог трансфера?) за обавезе у квалификацијама за Лигу Европе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар