Јуве: Ово вам је понуда за Нејмара, па одлучите...!

Битка за Нејмара: Повратак Месију или шоу са Роналдом? Фудбалски клуб Јувентус планира да пошаље примамљиву понуду ПСЖ-у за суперстара Нејмара, преносе европски медији.  Клуб из Торина се не шали, Пари сен Жермен би требало да одлучи да ли је ово довољно.

Фудбал 23.07.2019 | 22:15
Јуве: Ово вам је понуда за Нејмара, па одлучите...!
Како се наводи, шампион Италије је спреман да се одрекне "велике суме новца" за Нејмара.

Јувентусова понуда се не би зауставила на новцу, већ би уз њега укључили и играче као што су Паоло Дибала и Блез Матуиди.

Током лета се највише причало о Нејмаровом повратку у Барселону, али се он све чешће повезује са "Старом дамом" и Кристијаном Роналдом.

Нејмар је по завршетку сезону изразио незадовољство око могућег останка у Паризу.

Он је лета 2017. године напустио Камп Ноу и преселио се у "град светлости" за рекордну суму од 222 милиона евра, а сада се помиње да је Барса спремна да проблематичног Бразилца поново споји са Леом Месијем.

Како је Марка раније писала, Барселона је за Нејмара понудила одређену суму новца и неименоване играче, за које се спекулисало да су Иван Ракитић, Усман Дембеле или Филип Кутињо.

Италијански шампион Јувентус намерава да, уз новац, Пари Сен Жермену понуди фудбалере Паула Дибалу и Блеза Матуидија за трансфер прве звезде Парижана Нејмара да Силве.

Медији на Апенинима пишу да Нејмар има велику жељу да напусти "свеце" и пређе у Јувентус, након што су обустављени разговори са Барселоном и Реал Мадридом.

дошли

Матијс де Лихт (Ајакс, 85,5)

Кристијан Ромеро (Ђенова, 26,5)

Лука Пелегрини (Рома, 22)

Мерих Демирал (Сасуоло, 18,5)

Адриен Равио (ПСЖ, слободан)

Арон Рамзи (Арсенал, слободан)

Ђанлуиђи Буфон (ПСЖ, слободан)

ПСЖ тражи чак 300 милиона евра, јако тешко ће добити толико обештећење и зато Јувентус жели да убаци и размену играча, слично као Барселона.

Матуди је управо из ПСЖ-а дошао у Јувентус, оставио је велики траг у француском клубу, а уз њега би у истом смеру кренуо и Дибала, који не игра у форми од пре неколико сезона.

Сличну ствар понудила је и Барселона, на располагању за тај посао има Усмана Дембелеа, Самјуела Умтитија и Филипеа Кутиња, поред новца, али су Парижани одбили.

Нејмар је пре две године стигао међу "свеце" баш из Барселоне за рекордан трансфер од 222 милиона евра.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар