Шал и потпис - Дегенек је Звездин: Касним једно коло...

Црвено-бели озваничили повратак дефанзивца, хероја прошлосезонског пласмана у Лигу шампиона.

Фудбал 23.07.2019 | 10:32
Шал и потпис - Дегенек је Звездин: Касним једно коло...
Милош Дегенек оставио је значајан траг током првог боравка у Звезди (од лета 2018. до зиме 2019) и напустио је у прошлом прелазном року као један од твораца историјског, европског успеха.

Шест месеци након одласка из Београда, он се вратио међу црвено-беле и још једном на стадиону "Рајко Митић" позирао са клупским шалом. 

Од селидбе из Звезде, он се неколико пута враћао на "Маракану", као гост. Овог пута, вратио се да остане годину дана - као позајмљен играч Ал Хилала.

"Касним једно коло, али ми је драго што сам опет овде", рекао је Дегенек после потписа уговора.

"Надам се и искрено желим да поново остваримо леп резултат и да обрадујемо све наше навијаче. Мој циљ и циљ свих у Звезди је да донесемо опет најбољи европски фудбал на 'Маракану'. Радујем се повратку и са нестрпљењем чекам нови почетак у вољеном клубу"..

Дегенек је рекао да осећа посебне емоције, иако је често долазио на тренинге и утакмице бивших саиграча. На пример, био је присутан и током шампионске прославе, када су га навијачи поздравили пред последњи меч.

"Имао сам лептириће у стомаку на путу до стадиона. Пресрећан сам што сам овде и надам се да ће се поновити прошлогодишње лето и јесен, да опет остваримо успехе и уз мало среће и здравља да их надоградимо за степеник".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар